Roadtrip i USA…

Roadtrip i USA

roadtrip i USA

P1020291 

Just landat i käraste Svea efter en magisk roadtrip i USA, där Colorado och Kalifornien utforskades. Jag vet att bloggande ofta handlar om direktrapportering men det är inte riktigt min grej. Jag vill liksom uppleva stunden, platsen, resan istället för att stirra in i en skärm och formulera mig hela tiden.

 

Nu njuter jag av att sitta inne och mysa i höstmörkret med min kära dator. Landar. Reflekterar. Skriver. Känner mig redo att börja dela med mig av godbitarna från mitt senaste äventyr. Efter tre fantastiska och galet händelserika veckor på resande fot är jag nu full av inspiration och intryck.

 

Ett äventyr i form av en roadtrip…som började med Loveland i Colorado för att sen uppleva otroliga platser i Kalifornien såsom Encinitas, LA, Topanga, Big Sur…

 

En resa bestående av vitt skilda delar och intryck. En perfekt balans av motsatser. Colorado bjöd på den djupaste upplevelsen jag någonsin varit med om, en inre resa som min själ aldrig glömmer. Därefter lekte jag med sprudlande surfligan i Encinitas vackra vågor. För att sen uppleva härlig kaos i LA blandat med Hippie-harmoni i Topanga Canyon. Avslutet blev storslaget med besök i Big Sur, en plats där naturen är så vacker att den känns….hmmm…overklig.

 

Jag är mållös och tacksam. Återkommer med mer tankar imorgon!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Join this game here more fun.

  snow ball 2023-05-18 15:23:16 https://fundohub.com/snowball-duel/
  Svara
 • This is really a great website, i suggest you to post articles to attract visitors attention. Your website is really a great source of information.

  Yellowstone jacket rip 2022-12-23 08:16:40 https://www.celebsmoviejackets.com/yellowstone-rip-wheeler-jacket
  Svara
 • Vilken härlig resa det låter som! Ser fram emot att höra mer om den. 🙂

  Tina 2015-11-13 14:09:30 http://BananaBloom.com
  Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Magiska platser och stunder. Tack för att du läser Tina. Det kommer mera :-).

   josefinebengtsson 2015-11-13 14:44:28
   Svara
   • Svar på josefinebengtssons kommentar.

    CVS is a name you can trust regarding healthcare systems in the USA. CVS Pharmacy stands out as an exceptional store, providing prescribed medicines at affordable prices. CVS actively collects feedback through the CVS survey on the https://www.cvhealthsurvey.page/ official survey page to ensure they meet customers’ needs. This valuable feedback allows them to improve store performance and continually enhance customer satisfaction. CVS pharmacy customers can win $1000 by providing their opinions about the shopping experience.

    CVS Survey official website 2023-10-09 19:06:51 https://www.cvhealthsurvey.page/
    Svara
 • Låter som en otroligt fin blandning på en road trip. Vill ha så många tips som möjligt för nästa år borde vi också komma iväg på något liknande – den här kanske man kan kopiera!

  Nina L 2015-11-13 12:27:32
  Svara
  • Svar på Nina Ls kommentar.

   Nina! Åh va spännande. Ja, ja, ja – kan verkligen rekommendera att göra en liknande resa. Så härligt med en mix av storstad och natur, lek och inre arbete. Kommer skriva mer om resan så håll utkik. Stor kram

   josefinebengtsson 2015-11-13 13:07:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!