Min drömvärld – Yogiakademin

Yogiakademin

yogiakademin

Yogiakademin

Foto – Adam Falk (Damaspirit)

Genom att skapa Yogiakademin har min drömvärld blivit verklighet. Jag är nämligen helt säker på att världen blir en härligare plats om fler personer förde in yoga och meditation i sitt liv. Och det är just därför jag brinner för att sprida detta till svenskar genom att undervisa yoga och meditation på härliga platser runt om i världen.

Tillsammans med Jens Holmer och Peter Sahlberg, killarna bakom grymma Surfakademin, driver jag reseföretaget Yogiakademin. Det vi gör med Yogiakademin är att kombinera en härlig yttre miljö med en spännande inre praktik. För visst är det så att det är först när vi är i inre harmoni som vi verkligen kan njuta av härliga yttre faktorer som vacker natur, god mat och trevligt sällskap. Vi har valt spännande destinationer som för de flesta är oupptäckta, tagit fram ett mat koncept som givetvis är hälsosamt men samtidigt otroligt smakrikt. I somras hade vi ett gäng magiska retreats på ett slott i Bretagne, nu avslutade vi precis ytterligare några i Biarritz och snart är det dax för Big Sur och Santa Teresa.

Med Yogiakademin vill vi helt enkelt så ett frö för ett långsiktigt välmående, både mentalt och fysiskt – och göra den resan spännande och rolig. En resa som varken handlar varken om prestation, perfektion eller att nå ett framtida mål.

Vi har några platser kvar i Santa Teresa i vinter så spana gärna in www.yogiakademin.se.  Hoppas att vi ses i solen snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Do My Test for Me
  Stressed about exams? Hire experts to do my test for me and ace it effortlessly. Reliable, affordable, and stress-free academic assistance is just a click away!

  Do My Test for Me 2024-06-11 07:13:14 https://takemyonlineclass.us.com/take-my-online-exam
  Svara
 • Amazing, I like your post, as it provides me with knowledge regarding the relations with your friends. Additionally, there are many highly qualified online class helpers available throughout the United States to excel in academic studies.

  Havana Winter 2024-05-28 08:14:00 https://allassignmentwritings.co.uk/do-my-assignment
  Svara
 • Amazing, I like your post, as it provides me with knowledge regarding the relations with your friends. Additionally, there are many highly qualified online assignment helpers available throughout the United States to excel in academic studies.

  Havana Winter 2024-05-28 08:09:53 https://allassignmentwritings.co.uk/do-my-assignment
  Svara
 • Yoga is my morning sanctuary, granting me inner peace amidst life’s chaos. Yet, my online financial management class disrupts this solace. Seeking balance, I turned to Scholarly Help’s Do my class online service for a solution.

  Adam Cole 2024-05-19 07:08:07 https://scholarlyhelp.com/online-class/
  Svara
 • Yoga is the best thing for health and my most favorite thing to do when I get out of bed. It freshens me and gives me the peace one can imagine. But due to my dissertation deadline. I was not able to do yoga peacefully as the deadline was constantly in my head. Upon searching on the internet for ”write my dissertation proposal” I found Dissertation Help Services. These experts help students ace their dissertations and guide them to their fullest to pass it with flying colors.

  Svara
 • It is a fact that there is nothing on this earth more to be prized than true friendship. and if you are friend of Yoga activity. health concerns are staying away as long as this meditation last. Like I have been through best online class helper who help me with my class for a long time and I’m feeling relaxed.

  Dave Franklin 2024-03-14 08:05:36 https://coursmos.com/
  Svara
 • Yoga is my favorite hobby and the first thing to do in the morning. I love to do it and it gives me inner peace. But because of my online financial management class my yoga time is disrupted and I was finding a solution for it. So, a friend of mine recommended me to hire Online Financial Management Class Help Service from TakeMyOnlineClassFast. And believe me these experts take my online class and guide me from each of the process to ace my class and my exam too!

  Svara
 • These informative relations with friends are as reliable and effective as knowing but there are also very essential land well-authorized and best online class helpers active all over the United States of America essentially.

  Best Online Class Helpers USA 2024-02-21 10:17:54 https://boostmyclass.com/take-my-online-class/
  Svara
 • What an inspiring initiative! The creation of the Yoga Academy sounds like a dream come true, and it’s truly fascinating to see people like you passionate about spreading the positive impact of yoga and meditation. I appreciate your dedication to making an exciting and fun journey.

  Ezra Hidaya 2023-11-16 07:54:06 https://uaeassignmenthelp.ae/mba-project-writing
  Svara
 • Best topic in the life of these mature ones, but the most interesting this is to get the most reliable and authorized Academic help from us, reasonably and kindly with our best support.

  Assignment Writers UK 2023-03-22 07:21:07 https://assignmentmaster.org.uk/
  Svara
 • Wonderful article. Fascinating to read. I love to read such an excellent article. Thanks! It has made my task more and extra easy. Keep rocking.

  Yellowstone Season 5 Beth Dutton Coat 2023-01-03 14:47:53 https://www.extremeleather.co.uk/yellowstone-s05-beth-dutton-pink-coat
  Svara
 • This is a great inspiring article. I am pretty much pleased with your good work.You put really very helpful information.

  John Dutton White Jacket Season 5 2022-12-30 06:48:11 https://www.celebsmoviejackets.com/yellowstone-john-dutton-white-jacket
  Svara
 • Hej Josefin!

  Så kul att läsa dina berättelser om hur du har skapat denna yoga värld! Helt fantastiskt och jag älskar hur fokus är att kombinera Yogan med härliga platser runt om i världen. Jag älskar att resa och skulle verkligen vilja praktisera yoga mer dock tycker jag det är ganska svårt eftersom det är väldigt dyrt att börja med yoga jämfört med vanlig träning (är som du och är ute och springer hela tiden) samt när man går på yoga klasser är det också svårt att få hjälp och komma in i det där ”inre lugnet och närvaron”. Så i 9 fall av 10 känns det som att man gör helt fel och faktiskt inte får ut det man borde av yogan. Du ver säkert vad jag syftar på och kanske inte ha någon lösning, men kanske några tips?

  Hade bäst 🙂 /JW

  Jessica 2015-10-08 12:18:21 http://twoworldsonelife.com
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Hej Jessica! Åh kul att höra att du gillar läsningen. Jag HÖR dig. Förstår precis vad du menar. Du gör garanterat inte helt fel, det kan ta lite tid att hitta närvaron i yogan. Jag vet många otroligt duktiga yogalärare som skapar magi i yogasalen, det blir en otrolig närvaro som alla känner. Men ganska yogaklasser kan kännas mer som prestation än något annat. Vi är människor, vi kommer alltid att titta runt jämföra oss. Mitt tips på en vanlig klass är att blunda så mycket som möjligt och försöka släppa vad alla andra tycker och istället föra uppmärksamheten till känslan i din kropp. Göra klassen till din, lyssna lite mindre på läraren till och med. Min lösning är att använda ögonbindlar under fösta halvan av klassen, då blir det liksom omöjligt att titta runt och betydligt lättare att hitta närvaron i sin egen kropp. Kom gärna igång med lite yoga hemma också, typ börja dagen med 1-2 solhälsningar som sen kanske blir fler. Självklart är du också varmt välkommen att åka med Yogiakademin på en resa, då får du lära dig massa tekniker och en egen sekvens. LYCKA TILL!!!!! Kram

   josefinebengtsson 2015-10-08 14:40:43
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!