Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yoga med mig i Indien

Hej kära ni!

Avslutade just vårt sista fullkomligt magiska yogaretreat i skärgården. Känner mig så fylld av kärlek. Dröm dröm dröm. Nu blir det Stockholm i typ två veckor och sen lämnar jag för mitt kära hem i Indien igen. Just nu älskar jag den krispiga höstkänslan hemma men när jag tittar på gamla bilder från Indien smälter mitt hjärta. Kyla i all ära men barfota livet får mig att landa lättare. Känns helt overklighet att snart vara där igen. LÄNGTAR.

 

 

Första retreatet för säsongen blir under höstlovet och sen kör vi mängder av retreat dec och hela vägen till slutet av mars. Kom, kom, kom!

 

KÄRLEK <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Hur funkar det på erat retreat i indien, kan man komma på lösa klasser? Jag ska gå en yogautbildning från den 24 oktober till den 16 november, sedan tänkte jag resa lite i goa och grotta i yoga. Är det möjligt att komma förbi hos er? även om man inte kan stanna en hel vecka. Kram

  karin 2018-10-09 21:02:49
  Svara
  • Svar på karins kommentar.

   Hej fina Karin. Så kul du ska gå utbildning, Wihooo! Tyvärr har vi inte drop-in då våra retreat är en process från början tillslut. Blir liksom mer tillit om alla är med hela veckan. Men kom och säg hej om du vill. KRAM

   josefinebengtsson 2018-10-17 14:36:50
   Svara
 • Ser helt magiskt ut!

  Josefine 2018-10-03 14:01:49 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!