Höstlov i Khola Beach

Heeeeello fina ni! Hoppas veckan börjat bra. Jag startade med yoga på Yogayama och nu sitter jag här på deras restaurang. Mysigt men shit vad det är grått ute idag. Kan inte hjälpa att redan längta till sol och värme igen. Hehe…vart hemma i tre dagar. Hursomhelst, om bara tre veckor så drar jag med Yogiakademin till mitt älskade paradis – Khola Beach. Oavsett var jag är i världen så tänker jag på den platsen och livet där varje dag. Det är en dröm. Kolla bara bilden ovan, skulle vilja transportera mig dit NU.

 

Kikade just in på vårt bokningsystem och vi är nästan fulla på höstlovet men det finns fortfarande två platser kvar. Någon som är sugen på att haka till solen?! :-). Sne är vi ju där hela vintern också såklart.

 

Massa kärlek <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Josefine! Jag har aldrig varit på en yogaresa, men VILL så himla gärna. Redan i vinter. Har yogat hemma typ 1,5 år: men nu vill jag ta det vidare. Utvecklas. Resa. Lära mig MER. Det känns på något vis som att jag hittat hem i det som är yoga. Är så sugen på att boka en resa med er, ska kolla in eran hemsida. Kram <3

  Emma 2017-10-05 11:03:17
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Wihooo va kul Emma. Vore underbart att ha dig med på en resa. Kika in på hemsidan och skriv om du får frågor. Hoppas vi ses snart. Stor kram

   josefinebengtsson 2017-10-06 13:43:02
   Svara
 • Nog för att jag älskar hösten, men vädret idag jag inte jätteglad över! Grått och tråkigt!

  Josefine 2017-10-02 13:57:56 https://luckytarot.se/
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Håller med Josefine! Hösten kan ju vara superhärlig men när det är grått, ruggigt och regn i sidleds är det svårt att hitta fröjden i det :-).

   josefinebengtsson 2017-10-03 14:36:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!