Internationella Yogadagen

Hur coolt är det inte att FN instiftat en Internationell Yogadag för att sprida hälsa i världen?

 

Jag fick den stora äran att fira den viktiga dag tillsammans med Yogobe, Anna Gordh Humlesjö, Sara Ström och massa andra yogisar på Epicenter. Det var sååå mäktigt.

 

Ett yogaevent med ca 100 personer i en väldigt cool lokal. Det kändes nästan som om vi var utomhus för det var så högt i tak och dessutom var taket gjort av glas. Yeah.

 

Jag, Anna och Sara ledde en två timmars klass tillsammans vilket var väldigt fint. Dessa två tjejer alltså – SÅ GRYMMA. Jag inledde klassen med shaking, inkänning och massa flowiga solhälsningar. Därefter tog Sara över och bjöd på väldigt inspirerande och egen-komponerande moves. Anna avslutade med sin magi fylld av paddling, bryggor och nedvarvning. Verkligen inspirerad av både Anna och Sara så har ni inte redan yogan med dem tycker jag ni ska in och prova på Yogobe.

 

Hoppas att ni hade en fin yogadag också.

 

LOVE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag njöt av att läsa era artiklar om internationella yogadagen och jag var mycket tacksam för ert arbete. Ni förklarade hur ni firade denna viktiga dag tillsammans med andra yogautövare och hur ni upplevde glädje och gemenskap genom yogan. Ni delade också med er av era tankar och känslor om vad yogan betyder för er och hur den påverkar ert liv. Era artiklar var underhållande och värdefulla för mig, eftersom jag också utövar yoga och känner samma kärlek för den. Jag hoppas att ni kommer att fortsätta skriva om yogan och dela med er av era erfarenheter och råd till andra läsare. Tack för ert arbete och trevliga hälsningar!

  retro bowl 2024-01-24 14:01:07 https://retrobowl-game.io
  Svara
 • The challenges you’ll face in Retro Bowl College go beyond Xs and Os. You’ll need to manage tight budgets, navigate the intricacies of college life, and inspire your players to reach their full potential.

  retro bowl college 2023-11-06 05:13:09 https://retrobowlcollege.org
  Svara
 • Awesome blog. I have read and thought about what you said. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work!Santa Claus Coat Christmas Chronicles

  Mike Rooney 2022-10-26 10:25:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!