Jakten på närvaro i stan

Glad måndag! Hur mår ni?

 

Ahhh… jag är lite trött på att vara i stan. Jag försöker göra det bästa av det – äter typ alla måltider på balkongen och försöker leka lite med träden i Liljanskogen varje dag. MEN jag har ändå svårt att hitta där där lugnet här. I naturen blir jag automatiskt grundad och närvarande…här är det som om jag behöver ”jobba” så mycket för att hitta samma lugn. Även om jag ofta börjar morgonen med yoga och meditation så är det som om dess effekt försvinner när jag går ut på stan…så mycket folk, bilar och intryck överallt ju. Blir liksom matt av det.

 

Kanske kräver jag för mycket av livet, kanske är det omöjligt att vara i hjärtat och närvarande hela tiden. Jag vet inte. Det jag vet är dock att jag har svårt att släppa min ”craving” efter klarhet, svårt att acceptera när jag känner mig disträ och frånvarande.

 

På något vis är det som om all meditation och yoga gör mig känsligare. Innan var jag nog bättre på att stänga av när det var för mycket intryck.

 

Min dröm är att hitta en ö i skärgården och leva i harmoni med naturen tillsammans med alla jag älskar. Kanske en lite naiv dröm men den tanken gör mig glad.

Nu ska jag gå och krama ett träd.

 

Kärlek till er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Min dröm är att hitta en ö i skärgården och leva i harmoni med naturen tillsammans med alla jag älskar. Kanske en lite naiv dröm men den tanken gör mig glad.

  mario games 2024-02-05 09:11:20 https://mariogames.online
  Svara
 • I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

  gate borsası güvenilir mi 2023-05-21 00:28:12 https://www.gate.io/tr/signup/XlQVXVo
  Svara
 • Åh Josefin jag känner exakt likadant…min dröm är en stuga i skogen vid en sjö❤️ Elda i vedspis och bada naken! Förr ville jag bo i stan,helst mitt i smeten men efter 12 år i Göteborg så orkade jag inte med alla intryck längre. Jag flyttade hem till Jämtland och det är ju mest natur här..men ändå säger mitt hjärta att jag behöver ändå mer lugn❤️ Svårast är att få sina nära att förstå min längtan till det vilda och fria..det är kanske inte för alltid men just nu är det precis vad jag behöver. Är precis som du väldigt känslig för allt brus och kan inte riktigt läka där jag befinner mig nu..min stuga finns där någonstans och väntar det är jag helt säker på❤️ Hoppas du hittar din drömplats…Peace and Love always Josefin ❤️

  Mia Eriksson 2017-06-06 12:55:34
  Svara
  • Svar på Mia Erikssons kommentar.

   Åhhh läste din kommentar nu. JAAAAA – dröm! Tror allt vi kommer hitta oss varsin lite undangömd stuga snart. STOR KRAM <3

   josefinebengtsson 2017-06-16 18:17:06
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!