Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Längtar till att läsa min egen bok…

Yoga och meditation

WIHOOOO! Fick just veta att närmare 1500 personer redan köpt min bok (bara på några dagar). YEAH, så kul! Själv har jag ju inte ens fått se den än så jag längtar efter att få läsa när jag kommer hem. Många frågar hur det känns att ha skrivit en bok mitt svar är  – VET INTE. Kanske för att jag faktiskt inte har sett den. Kanske för att det var så länge sen jag skrev klart den. Jag minns hur jag satt där på mitt landställe i Halmstad i somras och skrev med målet få dela från hjärtat (utan prestationsångest). Det var som ett nytt förhållningssätt till mig att skapa utan press och stress. Något helt annat än när jag ”tvingades” skriva om saker på Handels och på konsultbyrån, saker som jag faktiskt inte brydde mig så mycket om. Nu flödade orden på ett härligt sätt. Givetvis kom prestationstankarna ibland men då gick jag och shakade eller mediterade en sväng för att hitta tillbaka till hjärtat.

 

Det känns så så kul att få dela med mig av min stora passion till ännu fler. Förhoppningsvis kommer min bok nå folk som kanske inte hänger här på bloggen eller skulle våga gå på en yogaklass. Jag VILL verkligen della dessa magiska tekniker med så många som möjligt. Att få fram mitt budskap att yogan handlar om så mycket mer än att komma in i en akrobatiskt position. Att vi med hjälp av dessa tekniker kan gå från huvudet ner till kroppen att LÄRA SIG LYSSNA PÅ KROPPEN.

skarmavbild-2017-01-30-kl-11-23-13 skarmavbild-2017-01-30-kl-11-23-01 skarmavbild-2017-01-30-kl-11-22-49 yogabok

Läs gärna mer om skapandeprocessen….

Skapa utan prestationsångest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Fick min igår och har redan slukat stora delar av den. Väldigt inspirerande och pedagogisk. Kommer att hjälpa mig mycket! 🙂

  Jenny 2017-02-07 15:05:01
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Men åhhhh vad glad jag blir att höra. Sååå himla kul att du läser Jenny. Jag ska själv få se den imorrn 🙂

   josefinebengtsson 2017-02-09 11:03:52
   Svara
 • Köpt och läste från pärm till pärm – känn dig grymt stolt! ???Fina texter, superbra instruktioner, fantastiska bilder och goda recept! …och även min man gillar den efter ett ha läst om kram-meditation ?

  Birgitta Granquist 2017-02-05 16:12:36
  Svara
 • Måste kännas lite overkligt när du inte har sett den själv ännu. Stort grattis till boksläpp och att så många redan köpt den!

  Karin Fitness & Hälsa 2017-02-03 23:00:03 http://fitnessochhalsa.se
  Svara
 • Tack för att Du skrivit boken, den är så vilosam att läsa, inspirerande, skön, avslappnad och helt enkelt toppen!

  Johanna 2017-02-01 17:16:36
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Men åhhhh va glad jag blir av att höra Johanna.Tack för att du delar, åh va kul att du gillar den. Wihooo! Stor kram till dig

   josefinebengtsson 2017-02-09 11:10:48
   Svara
 • Har precis börjat läsa den! Köpte den lagom till en semesterresa och har nu läst första kapitlet o är frälst! Älskar hur du skriver! Jag yogar bara hemma o ensam så är så kul med lite o läsa o hitta inspiration till. Har ställt alarmet lite tidigare imorgon för att börja dagen med din vakna sekvens 🙂 Hoppas man får läsa mer om dig o din resa o upplevelser längre fram för början va så grym! ?

  Petra 2017-01-31 23:06:38
  Svara
 • Jättefin bok Josefine, både till utseende och innehåll! <3

  Sofia Ekholm 2017-01-31 20:11:45 http://www.yogaworld.se/sofia
  Svara
 • Just idag kom din bok med posten så ikväll ska jag sätta mig ner med den :-).

  Hanna 2017-01-31 18:16:19
  Svara
 • Så häftigt att du skrivit en bok. Jag fyller år i februari, kommer önska mig den då! Den ser så fin ut och kan inte vänta tills jag får öppna den och ta del av dina tankar!

  Lisa 2017-01-31 14:35:15
  Svara
 • Har verkligen sett framemot den här boken och det ska bli så otroligt kul att läsa den!

  Ida/ @im_healthyenergy 2017-01-31 07:03:43
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!