Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skriv dagbok

skriva dagbok

Jag har skrivit dagbok nästan varje så länge jag kan minnas (säkerligen sen jag var typ 10 år). Jag brukar både börja och avsluta dagen med att skriva av mig lite. Visa dagar blir det bara några rader och andra flera sidor.

 

Jag går sällan tillbaka och läser det jag skrivet men att få se mina tankar nedskriva på ett papper ger mig så mycket klarhet i stunden. Det hjälper mig att se när mina tankemönster går i loooper och bara består av massa ältande, oro eller ångest. Det kan även visa mig tydligare vad jag vill för framtiden, vilken riktning jag vill gå i. Genom att skriva ner tankarna kan jag också lättare se vilka tankar jag mår bra av att tänka och vilka jag borde välja bort.

 

Här på retreatet ser jag att fler diggar att skriva. Alla får en dagbok när de kommer och många sitter i timmar på stranden och bara skriver och skriver. Jag blir lycklig i hela själen av att se det.

 

Så om du inte redan skriver dagbok kan jag verkligen rekommendera dig att prova att göra det varje dag i minst en vecka (kan ta ett tag att komma in i det). Det blir som en dialog med vårt inre.

 

NAMASTE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag har skrivit i olika former genom åren. Aldrig egentligen en regelbunden dagbok, men använt skrivandet för att processa saker och tycker om att uttrycka mig i skrift. Jag kan däremot tycka det är väldigt intressant att gå tillbaka och läsa igenom det jag har skrivit. Både utifrån att jag ofta får känslan ”åh, vilka kloka tankar jag hade även då” eller ”åh, vilken utveckling jag gått igenom”

  Trevlig lördagkväll Josefine!

  /Anna

  Beautiful Life 2017-01-21 16:55:46 http://beautifullife.se/
  Svara
  • Svar på Beautiful Lifes kommentar.

   Exakt så. Går sällan tillbaka men när jag gör det får jag liknande insikter. Fint att höra att du också skriver av dig. Bästa bästa. <3

   josefinebengtsson 2017-01-22 07:46:35
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!