Köp min bok – Yoga och meditation

Yoga och meditation

YEAY! Fick just veta at min bok (Yoga och meditation) äntligen finns ute i bokhandeln. Det kommer dröja ett tag innan jag får hålla i den men ser fram emot det. In och köp HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Grattis 😉 Jag har redan beställt den og gleder meg til å lese den og la meg inspirere!

  Stor kram!!

  Patricia Jacobsen 2017-01-23 10:41:38
  Svara
 • Åh det ska jag absolut göra!!
  Har en liten fråga till dig. Senaste två veckorna när jag ska yoga och precis kommer in i andningen så börjar halsen klia, sticka och det känns som den täpps igen. Min andning fungerar inte alltså. Det händer ofta när jag är i mer påfrestande positioner där jag stretchar ut kroppen. Får nästan lite panik när andningen inte fungerar, hur ska jag då yoga?
  Har aldrig haft problem med detta innan. Har ingen sjukdom, förkylning osv.
  Har du vart med om det och har du några tips?
  Tack för allt du delar med dig av.
  Med värme, Hedda

  Hedda 2017-01-22 19:30:43
  Svara
  • Svar på Heddas kommentar.

   Hejsan Hedda! Tack för din fråga. Jobbigt med andningen, svårt att säga exakt vad det är. Andetaget hänger ju väl samman med hur vi mår i livet i stort. Jag känner direkt att jag får svårare att andas i yogan när jag är i stressiga situationer eller när något händer i livet som är lite jobbigt. Kanske prova att göra lugnare yoga i några dagar eller sitta i meditationen. Ett annat sätt att få igång andningen kan vara att Shaka. Hopasp det känns bättre snart fina. Massa kärlek

   josefinebengtsson 2017-01-23 06:37:37
   Svara
 • Åh, denna ska jag köpa till mig själv som en present fört det hårda jobb jag gör i min kamp mot anorexin!

  Janina 2017-01-21 15:37:44 http://www.dietiststudent.com
  Svara
 • Ja det ska bli intressant! Nog ska det rymmas en till bok i min yoga-hylla 😀 :-D.

  Hanna 2017-01-21 12:34:41
  Svara
 • HEJA DIG!! ??????
  Ser fram emot att läsa den ❤️

  Siiri 2017-01-21 11:42:55
  Svara
 • Grattis!
  Jag ser fram emot att läsa ☺

  Anna 2017-01-21 10:30:13 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Men WOW! Grattis till att du har skrivit en bok!! Ser fram emot att läsa fina du med en så fin titel ”lär dig lyssna på din kropp” <3 Stort grattis och KRAM!

  H 2017-01-21 09:37:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!