Holistic Stories

holistic stories

YEAH! Spana in grymmaste gruppen Holistic Stories på Facebook. Det är en plattform som grymma Malin (som jobbat med mig och Yogiakademin i över ett år nu) och Karin (en av våra deltagare från Costa rica) har skapat tillsammans för att guida, inspirera och sprida information om olika alternativ för att nå en bättre hälsa.

 

Både Malin och Karin är i grunden utbildade till sjuksköterskor så de kan otroligt mycket även om västlänksmedicin men de senaste åren har de fokuserat mer på människan som en helhet och tittat mer på östeländets läkekonster där alla dimensioner spelar in i begreppet hälsa och välmående – kropp, sinne, bakgrund och miljö. De vill nu sprida kunskap kring olika behandlingsformer, både inom den allmänna vården men också inom den alternativa, holistiska världen. De skapade gruppen för att de tror på att vi genom att dela med oss av varandras erfarenheter kan hjälpa andra som i sin tur kan hjälpa någon annan. Så gå in och bli medlem i gruppen och få massa härliga tips för att må bättre. Där finns alltifrån grymma massage terapeuter, kinesiska läkare och yoga. 

 

Wihoooo –  bästa initiativet på länge. TACK kära ni för att ni skapat denna grupp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Den brinner för holistisk hälsa och riktar sig till dem som delar detta intresse. Innehåll introducerar organisationen och dess syfte och välkomnar läsarna att vara med och utbyta förslag och erfarenheter. Det kan tilltala dem som söker alternativa behandlingar eller österländska healingfärdigheter. Även om texten är välskriven och underhållande, skulle jag lägga till exempel på gruppens information och inspiration för att göra den mer påtaglig och fascinerande.

    geometry dash 2024-02-28 05:07:34 https://geometry-free.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!