Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dela din yogavecka

dela din yogavecka

(Foto – Emil Sergel)

 

Glad advent kära ni,

 

Ledsen att jag varit så dålig på att uppdatera bloggen sista dagarna men väldigt segt internet så blivit mer meditationen och mindre dator istället. Otroliga meditationer. Jag vet inte vad det är men meditationen blir så djup här. Det borde ju egentligen inte spela någon roll om jag sitter hemma på min matta i Stockholm eller på stranden här. Jag har stängda ögon och använder samma metod men det är sååå mycket lättare att få fokus och hitta harmoni här. Kanske är det naturen eller just att jag inte håller på med dator och telefon så mycket under dagarna utan faktiskt är ”ren” i huvudet när jag sätter mig. Tacksam, över dessa vackra vackra stunder där…

 

allt känns så självklart…

jag landar i hjärtat…

svaren kommer till mig…

kroppen läker naturligt…

 

MEDITATION ÄR MIN MEDICIN.

 

Hur har ni haft det i veckan? Hur känns kroppen? Tid för meditation eller yoga? Känns extra viktigt att ge sig själv lite tid mitt i allt jul-firande där vi ofta har så mycket människor runt omkring oss. Berätta, berätta!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Det låter helt underbart att koppla av utan telefon/internet. Jag brukar stänga av ljudet på telefonen och lägga undan den då jag känner att jag behöver det.
  Jag hänger med i Yogobes adventskalender, kul att testa nya pass 🙂
  Stretchar och vrider flera gånger om dagen. Allt som känns bra och som min kropp behöver.

  Anna 2016-12-18 20:38:08 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Vad härligt det låter Josefine <3
  Jag har också haft en bra yoga vecka, på och utanför mattan. Tog avsked av min favoritlärare i tisdags Ho flyttar till Hawaii och går en ny spännande framtid till mötes. Jag har gråtit en skvätt men vet i mitt hjärta att hon finns med mig och att vi en dag kommer att mötas igen, allt är okey.
  Kram <3

  Mia Haglöf 2016-12-18 20:29:19 http://miassidor.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Mia Haglöfs kommentar.

   Åhhh va fint att höra att din vecka varit bra. Ja alltid tråkigt när ens lärare flyttar såklart men kanske ngn mening med det ibland… Att vi inte ska bli för beroende av ngn utan se att vi har det där i oss. Det hon inspirerat dig till finns ju kvar. ?☀️

   josefinebengtsson 2016-12-20 09:23:08
   Svara
 • Det låter verkligen magiskt Josefine. Så vackert!!

  Thilda 2016-12-18 15:44:25
  Svara
 • Låter underbart! ❤️

  Jag längtar tills vi åker till CR om en dryg vecka.

  Jag har haft en underbar yogavecka. Fortfarande 15min varje morgon. Försöker lägga extra fokus på bålen då det är där jag behöver stöd. Och försöker variera upp det lite. Blir veckans tredje ledda pass idag. Kroppen känns som att den är igång och längtar hela tiden efter mer.

  Solen skiner i Stockholm – It’s gonna be a goooooood day. ☀?

  Kramar

  Siiri 2016-12-18 10:32:30
  Svara
  • Svar på Siiris kommentar.

   Åhhhh underbart Siiri. Wihooo så kul att du snart ska till costa rica. Njut av solen. ☀️☀️☀️❤️

   josefinebengtsson 2016-12-18 16:21:50
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!