Yoga i Stockholm

IMG_0013yoga i stockholm

Dags att lämna vackra Åre. I helgen är jag tillbaka och håller massa yoga i Stockholm. Häng på!!!

 

På lördag undervisar jag först på yogayama kl 10.15-12.00. Där blir det ett härligt och lite mer fysiskt utmanande FLOW i nästan två timmar. Är du inte medlem går det att köpa en drop-in klass på plats. Är du mer sugen på eftermiddagsyoga håller jag ett yogaevent tillsammans med Reebok på Studio Levels på Kungsholmen. Eventet är helt gratis så först till kvarn, anmäl dig HÄR.

 

På söndag undervisar jag hela dagen på Yogomove och ALLT FÖR HÄLSAN på Stockholmsmässan. Jag kör två härliga Free Flow klasser kl 8.30 och 13.00 samt en lekfull shaking. Det kommer bli MAGIC. Det är givetvis massa andra härliga klasser och aktiviteter som inte får missas, exempelvis kan ni flowa med min otroliga följeslagare Anna Gordh Humlesjö, leka med fina Milla Floryd och känna in kroppen med härliga Erika Kits Golevik. Biljetter till YogoMove-konventet köper du HÄR där ingår även entré till Allt för Hälsan, Fitnessfestivalen och Academia.

 

Vore såååå fint att se några av er läsare på en klass! <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Så mysigt att träffa dig på riktigt! Och shaking var härligt att få den guidad. Det kommer helt klart att bli ett återkommande inslag i mitt liv. Nu blev jag nyfiken på din ögonmeditation. Den måste jag verkligen testa. Stor kram till dig!!

  Elena 2016-12-01 04:06:42
  Svara
  • Svar på Elenas kommentar.

   SÅ SÅ fint att ha dig med på yogan. Ja prova ögonkontaktsmeditationen, det kan bli riktigt häftigt om båda är närvarande. STOR STOR KRAM

   josefinebengtsson 2016-12-01 12:30:31
   Svara
 • Jag kommer!! Ska bli superhärligt!! Hela helgen har jag assisterat på yogaweekend. Nu ska jag bara få njuta av 4 pass. Det är så roligt fast på olika sätt. Må gott!

  Elena 2016-11-26 18:41:58
  Svara
  • Svar på Elenas kommentar.

   Det var såååååå fint att träffa dig och att ha dig med på klassen. Du bara strålande där i rummet :-). STOR KRAM

   josefinebengtsson 2016-11-29 10:51:15
   Svara
 • Åhh vad jag tycker det är tråkigt att det är sååå långt till Stockholm? Och, att jag , precis som de tidigare två åren skulle varit på Allt för Hälsa mässan, Men sååå typiskt är det dopdag för mina små tvillingbarnbarn just IDAG av alla höstens helger? Så därför kan jag inte åka i år och jag som sett såååå mycket fram emot att ÄNTLIGEN få yoga med dig Live Josefine❤️ Hoppas ni alla som kan vara med har det riktigt fantastiskt underbart så blir det min tur en annan gång? Många hjärtekramar Jane❤️???

  Jane 2016-11-26 10:17:31
  Svara
  • Svar på Janes kommentar.

   <3 <3 <3 LÄNGTAR tills vi får yoga ihop Jane! Njut av att fira dina barnbarn. <3 <3 <3

   josefinebengtsson 2016-11-26 17:36:43
   Svara
 • Skulle vara magi att yoga med dig, nästa gång jag är i Sthlm ska jag försöka pricka in en klass! Får jag fråga vad drop-in kostar på yogayama? Tack för dina underbara bilder ifrån Åre, längtar dit till snön och backarna <3 KRAM fina du!

  H 2016-11-24 21:28:59
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   JAAAA vore sååå fint att ha dig med på klass. Det kostar typ 180 kr tror jag. Hojta när du är här, ibland kan jag ta med en vän for free. JAAAA åre och snön var sååå magiskt. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2016-11-25 11:35:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!