Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Varför jag älskar Indien…

Varför jag älskar indien

 

WIHOOO – Resesajten Momondo erbjöd mig att göra ett DNA-test för några veckor sen och idag kom resultatet. Det som kanske inte var så otippat (med tanke på mitt utseende) är att jag är typ 82 % Skandinav och 98 % Europé men något som gjorde mig glad var att jag är hela 2 % Indisk. YEAH!!!! Haha…så nu förstår jag min dragning till detta land :-). Jag ÄLSKAR Indien!

 

Varför jag älskar till Indien...

 

Spana in Momondosida – LET’S OPEN OUR WORLD. Där talar de väldigt vackert om hur vi alla är sammankopplade till varandra – detta långt utanför våra utritade landgränser…

 

”We only have one world, but it’s divided. We tend to think that there are more things dividing us than uniting us.

momondo was founded on the belief that everybody should be able to travel the world, to meet other people, and experience other cultures and religions. Travel opens our minds: when we experience something different, we begin to see things differently.

To celebrate the colourful diversity of the world, we invite you to join The DNA Journey. We hope it will inspire you to explore your own diversity and discover how you are connected to the rest of the world.”.

 

Något som ju går hand i hand med yoga och meditation – ju djupare vi går in i dessa praktiker desto mer ser vi hur allt hänger samman – hur allt är ett.

 

Se mer HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind