Ayurvedisk hudvård

sundari hudvård

Välkommen till mitt badrum :-). Vill tipsa om Sundari idag som gör grymma naturliga hudvårdsprodukter byggt på ayurvediska principer – min hy älskar det. Jag har under de senaste åren dissat de flesta krämer och hudvårdsprodukter för att använda hmmm… ”mat” istället. Jag har helt enkelt smort in mig med kokosolja, sesamolja och olivolja. Det funkade länge superbra för både huden och håret men för ett tag sen fick jag utslag i ansiktet så då började jag se mig om efter andra alternativ. Insåg att oljan var lite stark för just ansiktet (använder det fortfarande på kroppen).

sundari hudvård

I mitt sökande hittade jag Sundari – som gör specialkrämer för de olika Ayurvediska ”kroppstyperna” vilket ju är super. För mig funkar Vata-krämerna (med Neem & Avokado) himlabra – utslagen är mycket bättre!

sundari hudvård

Läs gärna mer om Ayurveda HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! 🙂

  Har letat länge efter något som passar min hy. Så tänkte prova detta märke 🙂 Men vart köper jag det? Har bara hittat utländska sidor. Finns det att få tag på i sverige? 🙂

  Har precis hittat din blogg. Får så mycket inspiration. Tack! <3

  Elin 2017-06-10 21:58:08
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Heeeej Elin! Åh välkommen hit. Kul :-). Sundari är super. Det finns bland annat på Elements-spa i Stockholm och vill du köpa online är det nog utländska sidor som gäller. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2017-06-16 18:15:22
   Svara
 • I recently returned to Elements Spa where I first met you and did a spa ritual where I was given samples of these products. They’re really lovely to use! Do you know if they are organic? x

  Marisa 2016-06-27 10:52:15 http://missmarzipan.com
  Svara
  • Svar på Marisas kommentar.

   Yes – soon lovely. Yes – according to them all their products are organic but they are not marked so I am not 100 % sure. <3

   josefinebengtsson 2016-06-27 12:25:56
   Svara
 • Underbart Josefine!! Jag blir så glad när du lyfter ayurveda, det är ju nästan som magi 😉 Har däremot inte hört talas om märket innan, värt att spana in! Stor kram

  Elin Dahlström 2016-06-16 14:09:51 http://finest.se/lifeaholic
  Svara
 • Tack för tipset, precis vad jag letar efter! Var kan man få tag i det här märket, nätet eller butik? Använder också kokosolja för att ta bort smink samt hårinpackning och mandelolja för att smörja in mig, toppen toppen toppen! När vi ändå är inne på kroppsvård undrar jag om du har något bra för håret att tipsa om, schampo/balsam/inpackning? Stor kram till fina dig!

  H 2016-06-15 22:51:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!