Vegetarisk sommarsallad

Vegetarisk sommarsallad-1

ÄLSKAR SALLAD till lunch när det är varmt ute! När det är kallt vill min kropp inte alls äta kalla grejer – magen sägen AJ och vill bara smälta varm & tilllagad mat. Den indiska läkekonsten Ayurveda pratar mycket om just det – hur vi bör anpassa vår kost efter olika årstider. Väldigt intressant och vettigt tycker jag!

 

Dagens sallad bestod av…

 • Stekt tofu
 • Mozzarella
 • Stekta pinjenötter
 • Maché sallad
 • Avokado
 • Gurka
 • Olivolja

 

Såååå galet saftig och god.

 

För fler härliga recept – se HÄR.

 

Och kika gärna mer om Ayurveda HÄR.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Visst är det häftigt hur kroppen fungerar och hur mycket bättre en kan må om en faktiskt försöker lyssna in den!! Såg jättegott ut med salladen! Vad använder du för tofu? Tofu är inte riktigt min starkaste gren.

  Trevlig helg!
  /Anna

  Beautiful Life 2016-06-11 09:18:21 http://beautifullife.se
  Svara
  • Svar på Beautiful Lifes kommentar.

   Eller hur Anna – kroppen talar ju sanning till oss hela tiden :-). Yes – salladen var så fräsch och god! Jag brukar köpa Kung Markatta (oftast den enda som brukar finns i butiker som Ica.) Men den är god! Trevlig helg till dig. KRAMAR

   josefinebengtsson 2016-06-11 20:08:11
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!