Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Meditationsutmaning – vinn en resa med Yogiakademin

Meditationsutmaning

Goood morgon! Sommaren är här vilket jag älskar men en negativ aspekt med denna årstid är att media fylls av skeva kroppsideal & ytliga preferenser. Jag kan bara kontrollera min egna lilla mediekanal och vill försöka göra mitt bästa för att vända lite på det här på bloggen – blicka inåt och hitta själsfrid istället. Därför kommer jag ha en meditationsutmaning!

 

Jag vill inspirera dig till att du ger dig själv en stund varje dag där du lägger undan den yttre bekräftelseskålen med Likes på Instagram och snarare loggar ut och zoomar in. Kanske den finaste semester- och sommarlovspresenten vi kan ge oss själva. Närvaron. När vi har hittat den kan vi verkligen uppleva världen i HD – så nu bästa uppladdningen inför sommarens äventyr.

 

Vinnaren av utmaningen kommer inte bara få närvaron utan även en resa med Yogiakademin till Bretagne i sommar. En vecka fylld av meditation, yoga, slottslikt boende & hälsosam mat – wihooo. Inte illa va 🙂

 

Jag berättar mer imorgon – så håll utkik 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • wow, kul! Ser fram emot detta! Du är redan väldigt inspirerande och har fått mig att ta beslutet att äntligen börja med yoga i höst. Ser fram emot tävling 🙂

  Lisa 2016-06-07 22:54:12
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Åh va kul att höra att du ska börja med yoga Lisa!!!! Wihoooo. Tack för fina ord. Å jättekul om du vill vara med i tävlingen :-). Spana in dagens inlägg. KRAAAAm

   josefinebengtsson 2016-06-08 11:10:44
   Svara
 • Så spännande!
  Är med mina 51år SÅ nyfiken och vill lära mig mera av livet tex. Meditation?

  eva skjöth 2016-06-07 18:28:56
  Svara
  • Svar på eva skjöths kommentar.

   Ja – va kul Eva! Du kommer få lära dig massor om meditation och få prova olika tekniker under utmaningen :-). KRAM!

   josefinebengtsson 2016-06-07 18:37:10
   Svara
 • Aww vad roligt 😉 Jeg känner att dette er perfekt timing for en meditation utmaning. Har hatt svårt att meditera den senaste tiden for jag har hatt en liten jobbig period, men nu kör jag på med denna underbara utmaningen. Precis vad jag behöver! Tack.

  Stor kram til dig <3

  Patricia Jacobsen 2016-06-07 15:33:48
  Svara
 • Fantastisk utmaning Josefine!

  Victoria Floderus 2016-06-07 12:49:26 http://rawness.se/blogg/vickyflod/
  Svara
 • Åh herregud vad kul, denna utmaning måste jag vara med i (både för vinstens och för meditationens skull).

  Ida L 2016-06-07 12:01:10
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!