Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En helg i flightmode

En helg i flightmode En helg i flightmode

Igår bestämde jag mig för att ta en helg i flightmode, det vill säga utan mobil & dator så detta inlägg är tidsinställt ;-).

 

Jag börjar ofta dagen (gärna de första 2-3 timmarna efter att jag vaknat) utan mobil. Under dessa morgontimmar känner jag mig ofta så fri, så närvarande. Jag kan göra min yoga, meditation, avslappning och äta min frukost utan en miljon intryck från andras liv, utan något annat som stör. Det är vackert. Det är jag tacksam för varje dag.

 

Men ibland krävs det lite längre tid. Innan  jag startade Yogiakademin eller började blogga så hade jag minst en dag i veckan utan mobil & dator etc. de perioder när jag bodde i Indien kunde det gå flera dagar, veckor. Jag fullkomligt älskar närvaron jag får då. Annars hänger ju mobilen med där lite i bakgrunden hela tiden…och liksom snor min uppmärksamhet. Trots att jag gång på gång märker vilken magi det är att slå på flightmode är det fortfarande galet svårt – jag tror att jag måste vara nåbar, blogga, svara på mail etc. Jag kommer på tusen olika ursäkter för att koppla på igen..

 

Men nu i helgen blir det natur och digitaldetox. Skriver igen på måndag :-).

 

Trevlig helg!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Låter underbart med en helg i flightmode, det ska jag unna mig snart också! Hoppas att du har njutit fullt ut! Tänkte höra med dig om du har tips på lite tjockare yogamattor? Min mamma har också blivit frälst på yoga men tycker att hennes yogamatta från Casall är för tunn, den är 3 mm och hon brukar lägga två dubbla för att få bättre tjocklek. Då hon fyller år om en vecka tänkte jag istället köpa en tjockare, bättre variant och undrar om du har några tips?

  Kram
  Ida

  Ida L 2016-06-05 21:10:35
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Heeeej Ida! Min helg var magi. Yes – håller med din mamma om att Casallmattorna kan vara lite tunna. Checka Lululemon (superbra grepp) och finns lite tjockare (5 mm) eller Manduka (black mat) e grym!!!! Kul att din mamma logar också – jag försöker frälsa min med 🙂 KRAAAAM

   josefinebengtsson 2016-06-07 15:46:32
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!