Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ett liv i naturen

ett liv i naturen

Igår skrev jag om min klaustrofobi i stan så bestämde mig för att ta en spontantrip ner till Halmstad och naturen. Helt underbart!

 

Började morgonen med yoga till havsutsikt & fågelkvitter och sen simmade jag i havet i typ 20 minuter :-). Kallt men alldeles magiskt. Det är en helt annan livskvalitet att bo i såhär. Känner mig fri när jag får springa runt barfota, höra fåglarna och dofta på de magiska syrenerna.

 

TACKSAM!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Magiskt!! Kan du inte anordna en liten retreat-dag i Halmstadområdet eller Göteborgsområdet? Jag är ifrån Kullavik och vi hade tex kunnat vara på min altan, får säkert plats 20 yogamattor där. Hade varit så kul att få yoga med dig!

  Ida L 2016-06-02 15:59:05
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Heeeej Ida! Åh va härligt att du är ifrån Kullavik. Sååå fint där. Jo – jag har fått fler förfrågningar om det ska ska försöka styra upp något senare i juni eller i augusti. Vore superkul. Skriver om det här på bloggen då. STOR KRAM!!!!!

   josefinebengtsson 2016-06-02 16:01:05
   Svara
   • Svar på josefinebengtssons kommentar.

    Å, vilka goda nyheter! Jag bor i Helsingborg men tar mig mer än gärna uppåt mot Halland för några timmars yoga med dig. Tack för att en superfin blogg! Jag uppskattar verkligen att du vågar gå på djupet i dina texter och att du speglar verkligheten precis som den är 🙂

    Nina 2016-06-02 22:57:47
    Svara
    • Svar på Ninas kommentar.

     Åh tack för att du läser Nina. Och skriver så vackra ord – det värmer.

     Ja, vore superkul att få till ett event i söder. Skriver så fort jag vet mer. Hoppas på att få yoga med dig snart.
     Stor kraaaam

     josefinebengtsson 2016-06-03 17:35:36
     Svara
   • Svar på josefinebengtssons kommentar.

    JA, vad skoj!! Då kommer jag garanterat! Skoj!!

    Ida L 2016-06-02 16:14:02
    Svara
 • Stor like på detta! Gud så underbart att ha ett sådant ställa att komma iväg till 🙂

  Caroline Kempe 2016-06-02 14:51:28 http://carolinekempe.myshowroom.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!