Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yogaevent på Yogayama

josefine bengtsson

Foto – Adam Klingeteg, Outfit – Lululemon

Heeeeej bästa ni! Fina nyheter, den 12 juni håller jag yogaevent på yogayama i Stockholm. Den härliga studion där jag hänger typ varje morgon när jag är i Stockholm och innan jag flängde runt världen så mycket så undervisade jag där flera gånger i veckan. Det ska bli så kul att köra där igen.

 

Min plan är att det ska bli en underbart härlig eftermiddag där vi provar på olika tekniken för att helt enkelt känna in kroppen – döpte till och med eventet till ”Hur känns din kropp just nu?”. Vi kommer mixa och matcha traditionell yoga med andra spännande grejer – och givetvis göra det på ett lekfullt sätt. Du är supervälkommen både om du kört mycket yoga eller aldrig stått på mattan tidigare.

 

För mer info och anmälan spana HÄR.

 

Å hojta till om du får frågor, hoppas hoppas vi ses!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Josefine! Du verkar fantastisk!!! Blir så inspirerad av dig och din blogg. Hoppas en dag att bli lika duktig som dig inom yogan.
  En fråga, posen som jag sett på flera bilder där du håller händerna knäppta mot varandra spretandes utifrån pannan – vad heter den? är det en speciell yogapostion? betyder den något särskilt? Nyfiken!

  Många kramar

  Anonym 2016-05-14 21:57:32
  Svara
 • Åh det låter ju hur härligt som helst! Hade definitivt kommit om jag hade varit i Stockholm, synd att missa 🙁

  elin 2016-05-13 13:54:50 http://elinsparis.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!