Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Smarrig Spirulina Bowl

smarrig spirulina bowl

Heeello från ett somrigt Halmstad! Efter yoga till fågelkvittret & morgondopp så gjorde världens smarrigaste spirulina bowl. Avsvalkande, nyttig & god!

 

Receptet är superenkel, mixa ihop….

1 avokado

1 skivad fryst banan

1 dl fryst spenat

1 msk kokosolja

ca 2 dl mandelmjölk

1 tsk riven ingefära

0,5 – 1 matsked Spirulina (jag brukar ta mer men börja lite försiktigt om du inte är van)

Toppa gärna med torkade kokosflingor, nötter eller frön.

 

Avnjutes bäst i solen :-).

 

För fler härliga bowls & smoothies spana HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag tänkte höra med dig om ni har några andra yoga retreat eller något liknande här i Sverige om man inte riktigt känner sig redo än för att åka iväg på en hel semester utomlands? Eller om du vet någon annan som har som du kan rekommendera? Tack på förhand! 🙂 Kram

  Christine 2016-05-10 10:47:34
  Svara
  • Svar på Christines kommentar.

   Hejsan Christine! Åh va kul att du är sugen på yogaretreat :-). Tyvärr har jag inga i Sverige just nu…du ska inte med oss till Bretagne då, bara en 2 h flygresa till Paris ju ;-). Annars, spana in http://shambalagatherings.com de har en del härliga retreats i Sverige. Hoppas vi ses på mattan i framtiden och att du hittar något retreat nu. STOR KRAM!!!!

   josefinebengtsson 2016-05-10 13:44:32
   Svara
 • Jag har provat flera av dina andra recept och alla är helt underbara! Den med avokado och grönkål är numera ettan på min lista över favoritsmoothies och ”mangobliss” är inte dum den heller 🙂 Men jag har lite svårt för smaken av just spirulina. Chlorella älskar jag och har absolut inga problem alls med smaken, men spirulinan blir nästan lite unken och påminner i vissa fall lite om päronglass.. Haha… Har just spirulina någon superkraft som de andra algerna inte har eller spelar det egentligen ingen roll? Kram på dig fina!

  H 2016-05-09 13:38:04
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Halloj Helle! Åh va fint att du diggar mina smoothies. Haha…nä som tur är för dig så får du samma superkrafter av Chlorella. Jag vet att många är som du och tycker att spirulina smakar typ gammal fisk men alltså jag fullkomligt älskar smaken :-). STOR KRAM till dig!

   josefinebengtsson 2016-05-10 13:39:59
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!