Scenskräck

Club yoga _DSC5472 _DSC5489_DSC5565 _DSC5579 _DSC5582

Foto – Sam Britz

Mera mera… foton från gårdagen Club Yoga. Ser ni den magiska känslan?! Det var verkligen en härlig upplevelse men lite scenskräck hade jag allt. Jag har ju undervisat galet många klasser på alla möjliga ställen så känner mig oftast väldigt trygg i det jag gör.

 

Igår morse när jag åkte till Nobelberget för att fixa och trixa med allt ifrån soundchecka till att bli stylad så kom jag dock på mig själv med att vara nervös. Intressant! Jag tittade närmare på den känslan och förde en dialog med mig själv om varför jag var nervös. Det sägs ju att många är mer rädda att prata inför folk än för döden… kanske lite överdrivet men att vara lite nervös för det är med andra ord fullt normalt.

 

Det konstiga är att jag ju är helt lugn när det är 30 pers på en klass… varför tycker jag att det spelar någon roll om det är 30 eller 400 personer som jag pratar inför? I don’t know. Kanske är det helt enkelt det där med att stå på en scen och undervisa som skapar nervositeten. På yogaklasserna kan jag mer smälta in bland deltagarna, jag kan liksom gå runt bland dem på ett annat sätt, höra dem andas, ta på dem etc. På scenen är lite mer ensamt & utelämnande.

 

Hursomhelst, jag gick emot nervositeten och kom tillbaka till anledningen varför jag gör det jag gör. Anledningen som är så mycket större än min egna små rädslor. Jag hittade ner i min kropp och mitt hjärta. Därifrån kände jag tydligt hur mycket jag önskade att få dela min passion för yoga och meditation med alla dessa männsikor. Den där lilla nervositeten försvann så fort jag hade sagt HELLO. Om någon ville döma mig var det helt OK – jag ville oavsett dela det jag har och tror på.

 

Läs gärna mer om eventet HÄR och liknande tankar om nervositet och prestation HÄR.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej där! Din vägledning i detta stycke är djupt uppskattad! Det är fantastiskt hur små justeringar kan leda till djupgående förändringar. Kolla in fler transformativa insikter på https://capcuttemplate.live/

  angelina871 2024-06-17 14:58:42 https://capcuttemplate.live/
  Svara
 • This is very inspirational. Readers can get to obtain insight to various aspects of other people’s lives that they can use to improve theirs.

  Julius Nurse 2024-02-12 08:14:10 https://whyiwanttobeanurseessay.us.com/
  Svara
 • Thank you for providing this knowledge. I truly enjoy your article post a lot. You’ve written a very fascinating and educational blog post.

  Siec Education 2024-01-24 12:57:36 https://www.siecindia.com/contact-us.php
  Svara
 • Hello there! Heartfelt appreciation for the insightful guidance shared in this specific piece! It’s truly the subtle adjustments that hold the power to enact the most profound transformations. https://capcuttemplates.co/

  Josephkim 2024-01-01 08:50:03 https://capcuttemplates.co/
  Svara
 • ClassDoer is a good service company that works for you 24 hours a day and gives you the best results for each student. You are capable of standing up to trouble. The class tour will be helpful to you all the time and to everyone at Pay someone to take my online class.

  Pay someone to take my online class 2023-12-28 10:36:28 https://classdoer.com
  Svara
 • Great content. Thanks for the post and the effort writing it. This is a remarkable article that I have enjoyed.

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!