Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jordgubbar med kvarg!

Jordgubbar med kvarg Jordgubbar med kvarg

WIHOOOO! Vårkänslor i Stockholm. Det firar jag med jordgubbar och Valios laktosfria vanligkvarg på balkongen. HETT TIPS!

 

Barbent med solbrillor satte jag mig på mitt blommigaste överkast för att avnjuta dessa underbara jordgubbar. Jag hann ungefär halvvägs tills att grannen mitt över gården skrek till mig ”DÄR KAN DU INTE SITTA – balkongerna har inte blivit kontrollerade sen 1800-talet så de kan ramla ner.” EYYYYY….jag svarade att jag tar den risken men det var inte så populärt så fick helt enkelt avbryta med somriga moment. Undra vad oddsen är att den skulle ramla ner just i år, just när jag satt där och njöt men men… får hoppas att den där kontrollanten kommer inom kort. Jag burkar leva på min balkong under våren!

 

Spana gärna in fler härliga mellis HÄR.

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh så härligt! Hoppas du hade en lika skön dag idag.
  Vet du vad, jag kände för att kika in och säga TACK! Ganska nyligen hittade jag ditt inlägg om boken ”the power of now”, och jag har nu läst ut den. LIFE CHANGER! den var exakt vad jag behövde. Fint att du sprider den, finns nog många som skulle behöva läsa den.

  Vic 2016-04-16 18:03:10
  Svara
  • Svar på Vics kommentar.

   ÅH – tack för att du delar, blir superglad att höra att du läst. Den boken är MAGI. Jag läser den om och om igen för den ger mig något närvaro och positiv inställning till livet.Låt oss sprida den till världen :-). STOR KRAM!

   josefinebengtsson 2016-04-17 12:50:20
   Svara
 • Hej och tack för svaret på min fråga gällande sensationer! Jag har funderat och försökt lyssna in min kropp, hur den mår och känner. Och nu har jag börjat lägga märket till hur sne jag är i min kropp. Jag är som ett lutande torn, Haha…Detta är något jag verkligen vill jobba bort, hur kan yogan hjälpa mig med det? Tips på övningar? Är fortfarande ny i yoga världen så kan inte så mycket ännu men är tacksam för all hjälp jag kan få!
  Kram

  Stina 2016-04-16 16:37:46
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Åh va fint att du börjat lyssna på kroppen. Exakt – och till en början är det ofta spänning och ojämnheter man blir medveten om. Yogan är jättebra här för att balansera upp kroppen. Till en början kanske du ska välja lite lugnare yoga så att du verkligen hinner känna efter hur kroppen känns i positionerna. I samma stund som du börjar känna in kroppen så kommer den också automatiskt börja balansera sig. Du kommer lägga märke till om du exempelvis alltid står och hänger på en höft eller använder en sida mer när du går/springer. I yoga positionerna blir detta ofta ännu tydligare. Nöt du ser dina mönster, kanske att en höft är stelare än den andra så kan du stanna i positionen längre på den ”stela” sidan. Hatha och Yin yoga tror jag kan vara bra att börja med. En övning du kan göra redan nu, är att lägga dig på marken och forma kroppen som en banan…för att sträcka ut den sidan som är kortare/stelare. Ligg där och slappna av i fem minuter. Lycka till! KRAM!

   josefinebengtsson 2016-04-17 12:56:01
   Svara
 • Åh jag är så pepp på sommar. Det ser väldigt mysigt ut. Fin blogg

  Minna torstensson 2016-04-16 11:47:26 http://minnaelvira.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Mitra Javadi
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry