Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vinn biljetter till SOCIAL MEDIA PARTY

socialmediaparty

Wihoooo….kom och yoga med mig på Social Media Party  nästa lördag (den 5e dec) på Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn (Stockholm).

 

Det kommer bli fullspäckad dag med inspiration, live-podcasts, möten med några av Sveriges mest kända bloggare, artister, karriärstips och mycket mer – allt med sociala medier i fokus!

 

Som tur är inleds denna dag med yoga och meditation… så att vi landar lite innan alla spännande galenskaper.

 

Yogan börjar klockan 10 och du kan komma precis som du är (mattor fixar vi och inga träningskläder behövs). Efter yogan bjuder vi på frukost från Nu3.

 

Jag har även fått äran att lotta ut 10 biljetter här på bloggen till denna härliga dag. För att vinna en sådan – svara på frågan ”Vad är yoga för dig?”. Du kanske yogar varje dag, har provat en gång eller aldrig stått på matten (men du är nyfiken)… det spelar ingen roll men jag är jättenyfiken på vad yoga betyder för dig. TACK!!!!

 

Skriv gärna några rader här i kommentarsfältet (skriv också gärna om du vill komma på festen eller om du bara delar med dig av din yogakänsla).

 

Hoppas att vi ses nästa lördag!

 

KRAAAAAAM

 

Ps. Här finns mer info också.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Hej,

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en av era härliga biljetter till ett toppen event, som det verkar att vara! Då jag precis har hittat Yogan o Mindfulnessen, då jag har blivit sjukskriven sedan 6 månader tillbaka. Yogan har hjälpt mig mycket och det skulle vara fantastisk att få gå på detta på lördag och lära mig mer! Stor kram Sanna

  sanna R 2015-12-03 11:44:45
  Svara
  • Svar på sanna Rs kommentar.

   Sanna, tack för dina ord så fint att höra att yogan och mindfullness hjälp dig. Vore så kul att ha dig med på lördag, dock är mina gratis biljetter slut. Det finns dock biljetter som gäller för alla aktiviteter under hela dagen att köpa här att köpa här http://www.socialmediaparty.se för 195 kr. Hoppas vi ses i alla fall och ledsen att jag inte kan ge dig en biljett denna gång :-(. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2015-12-03 12:30:54
   Svara
 • Yogan kom in i mitt liv för många år sedan. Till en början var Yogan bara ett komplement till den övriga träningen. Då var den mest en möjlighet att försöka att bibehålla rörligheten. Sakta men säkert har yogan gått från att mest bara vara skön stretch till att bli en väldigt viktig ingrediens i min träning. I perioder tom den viktigaste. Idag är det inte bara den fysiska aktiviteten som är viktig för mig. Även möjligheten att ”stänga ute” omvärlden och bara vara här och nu. En plats där bara jag och andningen är det som är i fokus är ett välkommet inslag numera. Många gånger har just det lugnet blivit min mobila oas som jag använder mig av när livet omkring rusar fram.

  Jag kommer gärna på lördag!

  N1ans 2015-12-02 20:01:51
  Svara
  • Svar på N1anss kommentar.

   Heeeej Nettan! Tack, tack, tack så fint att läsa vad yogan betyder för dig. Känner verkligen igen mig i din beskrivning. Tyvärr har jag inge fler biljetter att lotta ut :-(. Men vore underbart att se dig på yogan såklart. Det finns biljetter att köra för hela dagen här: www.socialmediaparty.se. Hoppas vi ses i alla fall och ledsen att jag inte kan ge dig en biljett denna gång :-(. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2015-12-03 10:12:03
   Svara
 • Yoga för mig är.. den stund där jag tillåter mig själv att vara närvarande i nuet. Oavsett om jag känner glädjerus, sorg, trötthet eller styrka så låter jag mig själv vara okej med ALLT som är. Inga fler ord i huvudet om hur allt borde vara, ingen prestation. Det är en plats där jag vågar vara modig i mig själv och vågar växa. Ibland gör det ont och ibland skrattar jag. Jag älskar varje sekund utav det!!

  (Svårt att inte vara beroende hihi.) Vill självklart komma med på eventet på lördag fina du!!

  Susanna 2015-11-30 21:58:59
  Svara
 • Jag skulle bli så otroligt glad om jag fick möjlighet att deltaga på lördagens evenemang.
  Yogan fann jag efter en omvälvande period i mitt liv för ca 1 1/2 år sedan då jag drabbades av en tuff utmattningssyndrom(och som fortfarande gör sig gällande till och från).
  Med yogan känner jag mig lugn och fridfull. Yogan har verkligen bidragit till mitt succesiva läkande. Otroligt kraftfullt och fint, så tacksam att jag hittat yogan.
  Tack på förhand!
  Varma hälsningar
  Camilla

  Camilla Röding Fors 2015-11-30 17:30:51
  Svara
 • Yoga för mig är ett sätt att leva. Relatera mig själv . Yoga hjälper mig att hitta balans och verklighet. Yoga har lärt mig om att leva i medveten kropp och hjälper mig att förstå vad kärlek är. 😉
  Kram
  Gabi

  Gabriela 2015-11-30 16:32:31
  Svara
  • Svar på Gabrielas kommentar.

   Åh va fint Gabriela. Du vill komma på lördag va? I så fall har du en biljett i inkorgen :-). STOR KRAM

   josefinebengtsson 2015-11-30 18:53:36
   Svara
 • Hei 😉
  Det er ikke lett å sette ord på hva yoga betyr for meg, men det som kanskje oppsumerer det best er: Kjærlighet.
  Det er kjærlighet til min kropp, til livet, til å være her og nå, til menneskene rundt om kring meg, til læreren, til pusten og bevegelsene i kroppen.
  Det er ikke alltid man føler seg harmonisk når man tar første sol hilsningen men når man avslutter i savasana så vet du at yoga’n får deg alltid til å føle at alt er ok, alt er ok her og nå akkuratt som det er.
  Yoga er også for meg en livsstil som jeg prøver å ta med meg utenfor matten, fokusere mer på å bare være enn å gjøre. Yoga er en livsstil som jeg er forevig taknemlig for at den har dukket opp i mitt liv <3
  Takk til alle de fine menneskene man møter på yoga reisen og takk for at du er så inspirerende;)
  Stor klem!

  Patricia 2015-11-30 15:20:01 http://lifeindetailblog.com
  Svara
 • Yoga är min fristad, mitt andningshål och min energikälla. Sen jag började praktisera yogat reglebundet och släppte den gymifierade versionen, har jag blivit en starkare (fysiskt och mentalt), lugnare och gladare version av mig själv som orkar vara småbarnsmamma, fru och mig själv allt som oftaste. #fuelhappiness

  Vill gärna yoga och kalasa med er den 5/12.

  <3

  Katarina 2015-11-30 12:55:53
  Svara
  • Svar på Katarinas kommentar.

   TACK för att du delar Katarina. Ser verkligen fram emot att se dig på lördag. Du har fått biljett i din mailkorg. <3

   josefinebengtsson 2015-11-30 14:42:56
   Svara
 • Hej Josefine!
  Yoga för mig är ganska svårt att beskriva i ord, för det är så olika från dag till dag- men jag ska göra ett försök! Yoga är glädje, avkoppling, utmaningar, ett andrum, ett styrkepass utan krav och ett underbart sätt att använda kroppen. Jag började yoga för ungefär två år sedan, och även om jag inte är en erfaren yogi så betyder yoga mycket i mitt liv. Yoga, och allt som hör till. Jag känner mig ofta lite lätt svävande när jag går ut från ett yogapass och tycker det är ett underbart sätt att starta dagen även om kroppen ibland känns lite stel. För det är okej. Och det är nog det som är det mest underbara med yoga, att allt är okej. Att andas in, andas ut, och låta resten komma som det kommer- åh den känslan.
  Jag skulle självklart bli jätteglad om jag fick komma med på festen!
  Kram!

  Clara 2015-11-30 08:41:14
  Svara
  • Svar på Claras kommentar.

   Åh tack för fina ord Clara. Ser verkligen fram emot att se dig på lördag. Du har fått biljett i din mailkorg. <3

   josefinebengtsson 2015-11-30 14:43:30
   Svara
 • Hej Josefine!
  Jag vill jätte gärna gå på SMP, vore hur kul som helst! Jag har alltid gillat yoga men betydelsen har verkligen ändrats sen jag började. I början var yoga mer om positioner och ett tillfälle att stretcha vilket var hur härligt som helst, älskade att testa nya svåra positioner och se det mer som styrketräning och kroppskontroll. Nu har yoga fått en ny mening för mig, det är den stunden på dagen när min andning blir mitt största fokus. Jag yogar inte längre med en spegel framför mig utan vill verkligen lära känna min kropp och det är som en helt ny värld, som att lära känna nya delar av sig själv, häftig känsla! Nu skulle jag inte vilja välja bort yogan mot något, möjligtvis meditation då det också får mig att vara precis i nuet. Åååh, nu när jag skriver det blir jag sugen på att rulla ut mattan och börja min första advent där 🙂
  Tack för en inspirerande blogg, så himla kul att följa dina äventyr! Du är fantastisk!

  Kram!

  Sara 2015-11-29 06:43:00 http://Michaelsdotter.se
  Svara
 • P.S Glömde så klart skriva att jag skulle bli överlycklig om jag vann biljett 🙂

  Sandra Embermark 2015-11-28 21:01:09
  Svara
 • Yoga för mig är LIVSGLÄDJE!
  Jag fann yogan när jag för tre år sedan blev riktigt sjuk, då jag drabbades av ett fruktansvärt utmattningssyndrom och tappade bort mig själv och mitt liv helt och hållet. Yogan var det som gjorde att jag fann mig själv igen, och inte bara det, jag fann en bättre, starkare och lyckligare version av mig själv!

  Sandra Embermark 2015-11-28 20:59:28
  Svara
 • Vad yoga gör och betyder för mig är svårt att förklara på ett sätt som känns rättvist. En yogaklass kan totalt förändra mig och hur jag mår, från ena timmen till den andra. Yoga för mig är att kliva in på min Vinyasa Flow-klass och känna hur stress, oro eller andra känslor som rymmer min kropp i den stunden sakta men säkert försvinner under yogaklassen. När jag lämnar yogasalen brukar det slå mig att jag under hela klassen inte tänkt en enda gång på vad det nu var som stressade, oroade eller irriterade mig under dagen. Att något kan ha en sådan positiv inverkan på mig är fantastiskt och en av många anledningar till att jag älskar yoga. Det gör bara att jag vill att fler ska börja öva yoga och mindfulness, för att det skulle skapa en vänligare värld med människor som har mer medkänsla och tar bättre hand om varandra. Så någonstans i all detta babbel ligger min förklaring av vad yoga är för mig. Och ja, jag vill gärna komma på festen. 🙂

  Tina 2015-11-28 20:39:39 http://BananaBloom.com
  Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Jättefin beskrivning TACK. Kom, kom, kom Tina! Ser verkligen fram emot att se dig på lördag. Du har fått biljett i din mailkorg. <3

   josefinebengtsson 2015-11-30 14:45:05
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!