Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mitt första blogginlägg

selfie

Jag har skrivit dagbok varje dag sen jag var typ tio år men det är med skräckblandad förtjusning jag sätter mig här för att knåpa ihop mitt första blogginlägg – EVER.

Hur ärlig kan jag vara? Hur mycket vågar jag visa av mig själv? Kommer du att döma mig? Förmodligen…men är det något jag bör bryr mig om?

Dessa frågor snurrar i mitt bakhuvud men därinne finns något som skriker högre – något som är större än det där Egot som är livrädd för att dömas ut. Jag vill nämligen inspirera dig med det som totalt har förändrat mitt liv de senaste åren. Jag vill berätta om en yoga som är mer än gymnastiska positioner, om den där magiska närvaron under 10-dagars Vipassana meditation, om kroppsideal och självkärlek, om viljan att kunna leva i hjärtat i ett samhälle som inte alltid tycks stödja det.

Jag kommer skriva från mitt hjärta och förhoppningsvis träffa en liten del av ditt hjärta.

Första blogginlägget kräver väl också en första selfies…hahaha. Mina kära vänner Ida Warg och Anna Nyström har precis försökt lära mig allt de kan inom Selfie-området!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag är HELT kär i din blogg! Vart kan man göra:10-dagars Vipassana meditationen?

  Madeleine 2015-11-08 18:53:14
  Svara
  • Svar på Madeleines kommentar.

   Åh va kul att höra Madeleine, tack för värmande ord. Om du vill göra det i Sverige så finns det i Ödeshög, kolla gärna dhamma.com. Jättemysigt center. Kör. Du kommer inte att ångra dig. Stor kram

   josefinebengtsson 2015-11-11 16:02:04
   Svara
 • Hej Josefine!

  Nu har jag läst igenom alla dina inlägg på bloggen. Jag vill bara säga att jag är så glad att du nu är en i Metrogänget! Ska med spänning följa uppdateringarna på din blogg. Tack för allt fint du delar med dig av. Energin når ända bort till Hälsingeskogarna! <3

  MVH, bloggkollega på Metro, hanna.metromode.se

  Hanna Göransson 2015-10-17 11:06:06
  Svara
 • Hej!

  Jessika 2015-10-09 08:16:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!