Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yogiakademins nya kock – Therese Elgquist

WIHOOO! Jag är sååååå lycklig att grymma Therese Elgquist har börjat jobba för Yogiakademin. Hon är en heeeelt otrolig kvinna som dessutom också precis gett ut en superhärlig bok – The New Green Salad. En bok som introducerar den nya salladen – en hel måltid gjord på gröna hälsosamma råvaror med kontraster i smak och textur. Vegetariska allt i ett-sallader som är fria från raffinerat socker och i många fall även glutenfria och veganska. Lyxiga, rejäla sallader som alla enkelt kan laga och som mättar alla sinnen.

 

Jag längtar ihjäl mig till att få äta Therese mat varje dag både i Bretagne och Biarritz. Alltså kan livet bli lyxigare? 🙂

Foto – Fanny Hansson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Oj.. den boken ska jag nog kika efter.

  Hanna 2017-07-06 18:11:46
  Svara
 • Undrar lite över det där med vegetariskt respektive veganskt…
  En vegetarian äter väl ‘bara ‘ från växtriket, dvs ingenting alls från djur (varken döda eller levande). Varianten lakto/ovo vegetarian betyder väl att man äter från växtriket, men även produkter från levande djur. Att äta vegetariskt handlar alltså om en slags näringslära till skillnad mot veganism som handlar om ett levnadssätt. En vegan äter vegetariskt, men avstår dessutom från alla animaliska produkter så som tex skinn-och yllekläder, dunkuddar, produkter som testats på djur, tar avstånd från cirkus, djurparker, tjurfäktning etc. Förvillande, men visst är det så!?

  Christina Lindström 2017-07-05 11:33:45
  Svara
  • Svar på Christina Lindströms kommentar.

   Heeeeej Christina! Yes, galet mycket definitioner :-). Och du har helt rätt. Skillnaden mellan Vegan & Vegetarian är det där med att veganer även tar avstånd från animaliska produkter i annan form. Den som är lakto-ovo-vegetarian äter ägg, vegetabilier och mejeriprodukter, men utesluter kött, fågel, fisk och skaldjur. Det finns även de som kallar sig ovo-vegetarianer (äter ägg men inte mejeriprodukter) och lakto-vegetarianer (äter mejeriprodukter men inte ägg). KRAM till dig!

   josefinebengtsson 2017-07-07 16:39:03
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind