Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tystnad och flightmode

KÄRA NI! Lämnat Bretagne en kortis för att avsluta Training for Life. Retreatprogramet jag skrivit om tidigare som hålls på baravara (läs mer här). Trainingen har bestått av att vi under 1,5 års tid åker upp till baravara i Dalarna 11 gånger och får chansen att dyka in i oss själva på olika retreat. Nu är det alltså sista retreatet…heeeeelt galet.

 

En training som är omöjlig att beskriva med ord men det jag kan säga är att den varit galet omtumlande, fylld av mörker, ilska, sorg men samtidigt alldeles underbar. Det starkaste och vackraste jag upplevt i mitt liv tror jag. Så tacksam att jag tagit mig hit alla gånger och fått chansen att dyka inåt. Ojojoj… vi får se vad detta retreat kommer leda mig. Nervös och taggad på samma gång. Det jag vet är att jag kommer gå in i flightmode från och med idag till söndag, resten har jag ingen aning om. Ska bli såååååå spännande att dyka in i mig själv igen. ALL KÄRLEK!

Foto – Agnes Maltesdotter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!