Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jobbar med min bästa vän…

Hej kära ni!

 

Idag vill jag bara dela med mig över hur lycklig jag är över att numera få jobba med min bästa vän – Karin Rimbäck. Vi har känt varandra i över tio år. Vi har delat så mycket… förutom grått, skratt, smärta och glädje så gick vi även fem år på handels tillsammans samt pluggade och bodde ihop i Singapore under ett halv år.

Hon har gjort ett lite liknande kliv som jag har… från allt plugg på Handels och ”karriärsjobb” därefter så valde även hon en annan riktning… in i meditationsvärld. De senaste 1,5 året har hon gått Training for Life på Baravara (som jag ju också går nu). Hon är heeeeelt otrolig på alla sätt och vis, ni måste träffa henne!!!

 

I somras började hon även jobba med Yogiakademin i Bretagne och nu åker hon med och leder meditationer i Biarritz igen. WIHOOOO!

 

LYCKLIG!!!

 

Foto – Adam Klingeteg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så härligt att ha en sådan vän! Och så fina foton!

  Josefine 2017-09-04 11:04:59 http://www.bluedent.se/
  Svara
 • Låter underbart! Min dotter ska snart utbilda sig till yogalärare, känns om det kommer passa henne perfekt 🙂 Vill passa på och tipsa om mina miljövänliga yogamattor som jag designat: www.yoogamat.com, jag har 10% rabatt hela september!
  Ha en härlig dag!

  Christina 2017-09-04 09:28:57 http://www.yoogamat.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!