Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tema på yogaklass

Goood morgon kära ni. Hur mår ni?

 

Hade just en helt magisk practice på taket. Wihooo! Stockholm är himlahärligt på våren.

 

Skapat en ny härlig sekvens som jag ser fram emot att dela både på yogobe och klasser. Denna fokuserade på sidoböjar vilket ju ofta är något som glöms i yogan.

 

Har ni tips på fler spännande teman för flowklasser? Vad skulle ni vilja fokusera på under yogan? Vill förnya mig :-).

 

Tack!

 

Massa kramar

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag är en sucker för filosofiska teman. En lärare till mig höll en klass kring sutran angående non-attachement, vairagya och introducerade mig för tanken att de inte bara är till materialistiska saker utan även non-attachment to the result. Den klassen har verkligen förändrat mitt sätt att leva, att inte bli besatt av ett slutmål har hjälpt mig våga mig på saker som jag inte gjorde när jag var rädd för att slutresultatet inte skulle bli ”perfekt”. Magiskt hur många filosofiska teman på klasser som förändrat mitt liv av mattan, balansen mellan sthira/sukha var en annan klass som gjorde stor inverkan.

  Passar även på att tacka för värmen och autenciteten du strålar på sociala medier, ser fram emot att få ta del av den i verkligheten inom en snar framtid.

  Stor kram och massor av kärlek!

  Elin 2017-06-04 20:30:07
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   WOW! Tack Elin. Såååå coolt att höra att en klass kan påverka livet så mycket. Jag håller med, det är som om något händer när vi hör saker samtidigt som vi rör oss och är i kroppen. Ska def. styra lite filosofiska teman. Hoppas hoppas vi ses snart. Å Tack, sååå fint att höra att du tycker det. Kärlek

   josefinebengtsson 2017-06-05 15:40:13
   Svara
 • Hej,
  Jag skulle gärna vilja ha ett flow av varje på ca 30 min (då hinner man på lunchen 😉 )
  * rygg & axlar & handleder
  * ett all round (ett kort flow men som ändå kör igenom istort kör igenom hela kroppen)
  Namaste, Emelie

  Emelie 2017-05-26 10:35:48
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hejsan Emelie! Åh tack för att du delar. Diggar dessa idéer så ska skapa något utifrån det :-). TACK! STOR KRAM

   josefinebengtsson 2017-05-28 11:00:39
   Svara
 • Hej,

  en fråga om Yogiakademins resor – är du med på alla dem som lärare? Tänkte åka med på en till Baskien i september!

  Kram,

  Michelle

  Michelle 2017-05-26 08:56:08
  Svara
  • Svar på Michelles kommentar.

   Hejsan Michelle! Hittills har jag varit med på ALLA för älskar det sååå mycket. Då jag har två stora events första veckan i september så kommer jag tyvärr inte vara med då i Baskien…ahhhh… önskar jag kunde dela på mig. Jag flyger ner den 10e september och är med resten av tiden där. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2017-05-28 10:59:18
   Svara
 • Hej Josefine,

  Härligt med sidoböjningar!
  Mina favoriter är hipopeners och heartopeners, kanske ett flow med focus på dessa?

  Allt gott!
  Namaste

  Johanna 2017-05-25 23:28:20
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!