Yoga Radio Sessions

Yoga radio sessions

Wihooo – vart med i min första podd! Häromdagen fick jag äran att bli intervjuad av de härliga killarna, Christian Wigardt & Curt Lundberg, bakom Yoga Radio Sessions.

 

Lyssna här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  star atlas binance 2023-03-06 03:47:24 https://www.gate.io/tr/signup/612995
  Svara
 • Du är fantastiskt!

  Massa Kärlek från Khushnewaz

  Lina Olivia Holmgren 2017-02-28 23:43:01
  Svara
 • Hej Josefin,
  Jag skulle tycka det var superintressant om du gjorde ett inlägg om shaking (om du inte redan gjort det, då kanske du kan länka?). Jag har relativt nyligen hittat dansmeditation och tycker det är så otroligt frigörande. Ibland är det svårt att bara sitta ner och meditera och då vill jag kunna ta till mer aktiva meditationstekniker. Om du har någon länk eller ett youtubeklipp där man kan läsa mer annars så tar jag tacksam emot.
  Tack för en härlig blogg 🙂
  Kram,
  Caroline

  Caroline 2017-02-28 13:54:06 http://www.nouw.com/wholistically
  Svara
 • Yey, detta har jag väntat på!!

  Julia 2017-02-28 11:56:27
  Svara
 • Hej Josefin! Jag såg att du ska hålla klasser i Stockholm 25/3 både på Yogayama och Studio Levels. Jag följer din blogg men har aldrig gått på någon av dina klasser så blev väldigt glad när jag såg de här två eventen! Dock har jag bara råd att gå på en av dem och undrar därför ifall upplägget/teman är liknande på klasserna, förutom att klassen på studio Levels är ca 1h längre? Ser fram emot att yoga med dig!

  Ellen 2017-02-28 11:38:44
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Hejsan Ellen! Åh va kul att du vill komma och yoga. WIHOOO! Upplägget är ganska likt. Yogayama klassen blir nog lite mer flowig och Studio Levels lite mer workshop aktig. På Yogayama är det även signering av min bok samt mysigt mingel med hälsosnacks å grejer efteråt. Ser fram emot att ha dig med. Både kommer bli toppen!

   josefinebengtsson 2017-02-28 13:45:39
   Svara
 • Tack! Den var bra.

  Hanna 2017-02-26 08:45:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!