Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jobba med Yogiakademin

yogiakademin

Foto – Filip Cederholm

Hello bästa ni! För en gång skull har jag satt mig här på en riktigt stol, vid et riktigt bort och öppnat datorn. Haha…sen jag kom hit har jag mest svarat på lite mail från stranden via mobilen men idag kände jag att det var nice med lite kontorsstämning :-). Och även dags att ta tag i några av de saker som står på min ”NJUTA AV LIVET” lista.

 

Det jag undrar är om någon av er läsare är grym på engelska och skulle vilja hjälpa oss med översättning av vår sajt i utbyte mot lite härliga yogaretreat. Hur låter det? Eller kanske har du någon att tipsa om?

 

TUSENTACK!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • https://kajsaolivianiccolinadotcom.wordpress.com

  Olivia Hansson 2017-01-19 09:58:06
  Svara
 • Hej Fina Josefine! Jag skulle så gärna jobba tillsammans med er<3 Jag har bifogat min blogg ovan om ni vill se mina kunskaper i engelska. Jag har också bott mycket utomlands och även jobbat i engelsktalande länder, så jag uttrycker mig gott i skrift! Detta vore en DRÖM, att få spendera tid ihop med er och samtidigt bidra med något gott. Jag hoppas på att få höra från er och önskar er en fortsatt fantastisk vistelse på kola beach<3

  Namaste
  Olivia <3
  0702644713

  Olivia Hansson 2017-01-19 09:57:24 http://kajsaolivianiccolinadot.com.wordpress.com
  Svara
 • Hej Josefine!

  Jag är jätteintresserad av att jobba med er. jag är för närvarande bosatt i London och jobbar som sjuksköterska vilket gör att jag i stort sätt bara pratar engelska. Min pojkvän är från nya Zeeland så det är bara engelska hemma också. Jag skulle vilja säga att jag pratar flytande och skriver även flytande.

  Att få jobba med Er skulle vara en dröm. Hoppas jag låter intressant.

  Jag vill tacka för all inspo. Sitter just nu och tittar på resor med er i sommar.

  Stor kram
  Malin

  Malin Frisk 2017-01-12 17:02:53
  Svara
 • Hej Josefine,
  Taylor heter jag och jag är supertaggad på att hjälpa er med att översätta sajten till engelska. Hoppas att jag inte hör av mig för sent! Engelska är mitt modersmål och jag både talar och skriver flytande. Jag har tidigare arbetat med att hjälpa folk med översättning av arbeten från svenska till engelska och läser just nu min utbildning till stor del på engelska. Det skulle vara superroligt att få jobba med er, jag finner Yogiakademin och din blogg väldigt inspirerande 🙂

  Ha det bäst!
  /Taylor

  Taylor 2017-01-11 20:50:29
  Svara
 • Hej,
  Ni kanske redan har hittat hjälp men annars hjälper jag gärna till. Jag har bott i London i lite drygt ett år och har även tidigare frilansat som skribent och skrivit både tidningsartiklar, blogginlägg och andra texter på engelska.
  Kram Emelie

  Emelie 2017-01-11 13:20:10
  Svara
 • Hej Josefine!
  Vet into om jag är för sent ute men läste detta precis och vill väldigt gärna jobba med er! Yogaretreatet i Bretagne i sommar var fantastiskt så vill jättegärna hjälpa er med översättning i utbyte mot härliga yogaretreat! Jag läser min master (på engelska) på CBS i Köpenhamn och har tidigare varit på utbyte i Franrike där det också gick på engelska. Har varit product marketing praktikant på Adidas i Tyskland där jag bland annat utvecklade innehåll till sales presentationer, uppdaterade nyhetsbrev och skrev produktbeskrivningar till hemsidor. På mitt nuvarande jobb vid sidan av studierna är jag market manager på ett cleantech företag i Köpenhamn och där har jag även lite erfarenhet av att uppdatera information på hemsidor. Mejla mig gärna om det låter intressant och tack för en grym blogg!
  Kram Linda

  Linda 2017-01-11 12:55:34
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Åhhh tack för ditt mail. Peter hör av sig.önskar vi hade fler sajter att översätta!!! ❤️

   josefinebengtsson 2017-01-14 09:21:57
   Svara
 • Hej Josefine! Är eventuellt lite sen på bollen, men är självklart även jag intresserad av att översätta er webbplats! Reste senast med Yogiakademin till Bretagne i somras och har tidigare även hängt med surfakademin till Biarritz och Costa Rica – kanske är det en fördel att ha varit på plats? Jobbar idag som Web Content Manager (skriver texter på såväl eng som sv) och Store Manager för Leilas General Store i Göteborg. Har en kandidat i Socialantropologi (enbart engelsk undervisning och examinering) och kurser från Berghs i Planning och Kommunikation i bagaget. Hojta om det låter intressant, jag vill hemskt gärna se Goa i feb-mars!
  Allt gott, Therese

  Therese Stefansdotter Andersson 2017-01-11 10:55:34
  Svara
 • Hej Josefine!

  Hoppas allt är fint! Har länge följt dig på bloggen, Instagram och via Yogiakademin. Kul att ni tänker göra en engelsk version av hemsidan. Jag hjälper gärna till!

  Jag flyttade från Sverige 2009 och har sedan dess bott och arbetat i engelskspråkiga länder, bl a i London och Dublin. Är numera bosatt i San Francisco där jag jobbar som yogalärare. Letar just nu efter nya projekt och särskilt inom yoga. Tycker mycket om att leka med uttryckande, språk och skrivande. Dessutom har jag tidigare jobbat på Squarespace, en service där man enkelt kan bygga hemsidor, där lärde jag mig mycket om webb, SEO, content, keywords etc.

  Mejla mig gärna!

  Kram, Karin.

  Karin 2017-01-11 01:16:54 http://karinmariayoga.com
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Åhhhh kul att du läser bloggen och är intresserad. Tack. Min kära kollega återkommer inom kort. Stor kraaaam

   josefinebengtsson 2017-01-11 09:45:51
   Svara
 • Hej!
  Jag tänkte börja med det viktigaste, och säga Tack för både fina texter och bilder som inspirerar mig till mer välbehövd yoga i vardagen!
  Över till mina erfarenheter då:
  Jag läste gymnasiet på engelska, och har spenderat en del tid både i England och USA. Nu pluggar jag läkarlinjen, vilket egentligen inte alls har något med saken att göra, men det jag vill komma till är att jag har lite tid över och gärna hjälper till!
  Man kan ju se det som att du hjälper mig genom att inspirera till spontanyoga- när huvudet behöver en paus, och att jag då gärna hjälper tillbaka om det behövs. Vågar inte påstå att jag har någon större erfarenhet av bloggar.. Men jag lär mig snabbt, och är det bara översättning som gäller borde det gå finfint.
  KRAM,
  Clara
  ([email protected])

  Clara 2017-01-10 23:01:55
  Svara
 • Hej Josefine!
  Min bästa kompis är halv amerikan och är grym på att skriva texter, bloggar och artiklar, därav har hon bra engelska då hon talar och skriver det flytande med perfekt grammatik!
  Hon heter Valerie Downey, https://www.facebook.com/valerie.c.downey?fref=ts
  Hon söker också jobb, så ett lite extraknäck kan alltid uppskattas!

  Kram

  Simone Starnäs 2017-01-10 22:22:58
  Svara
 • Halloj! Jag har pluggat 3 års universitetsstudier på engelska, bott i Sydafrika ett halvår och skrivit C-uppsats på engelska. Hjälper gärna till! Ser du mejlen här ellor? Annars [email protected] Hojta! Är även kommunikationsflink och bra på wordpress etc om hemsidan möjligtvis är gjord i det verktyget. Ja! Kalas!

  Anna 2017-01-10 20:38:36 http://hmnvk.wordpress.com
  Svara
 • Hej Josefine!
  Jag hjälper hemskt gärna till med översättningen, har läst en del engelska på universitet. Låter som en rolig utmaning, hör av dig om jag skulle behövas:)
  Hälsningar Isabelle

  isabelle svensson 2017-01-10 19:44:33
  Svara
 • Hej Josefin!
  Vilken rolig möjlighet! Jag har skickat ett mail till dig.

  Bästa yogahälsningar
  /Lisa

  Lisa Johansson 2017-01-10 11:57:19
  Svara
 • Hej fina Josefine!
  Jag har ju pluggat på engelska sedan gymnasiet och även bott i USA, är rätt duktig på engelska och hjälper gärna till att översätta, är dessutom ganska van att jobba i WordPress om det är det ni har på sajten! Hojta om det låter intressant 🙂
  Många kramar

  Alexandra Davidsson 2017-01-10 10:52:48 http://www.alexandradavidsson.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!