Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dela din yogavecka

Hoppas julafton var Fantastisk! Hunnit med någon yoga eller meditation i juldagarna?

 

Vi kör på för fullt här. Ett retreat avslutas idag och ett annan börjar imorn. Det är som en dröm, mitt drömliv!!!!

 

Jag brukar gå upp runt sex tiden varje morgon samtidigt som djuren vaknar till liv. De andra sover fortfarande så det är då jag får min ensamtid på mattan. Jag andas med vågorna. Jag njuter av solens första strålar som letar sig in till min terrass. Jag checkar in med min kropp. MAGI. Där får jag kraft.

 

Sen är det frukost tillsammans i tystnad. Å därefter håller jag klass. Så vackert att få undervisa precis vid strandkanten. Finaste yogastudion jag någonsin varit på.

 

Vill aldrig att detta liv ska ta slut. TACKSAM.

 

Berätta gärna om din vecka. Har du fått någon tid för dig mellan släktkalas?

 

Skickar kärlek och solenergi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Wow, låter helt underbart och magiskt! Jag går gärna upp tidigt på morgonen också för att hitta egen tid för praktiken. Bästa starten på dagen! Skulle dock vara fint med lite, värme, ljus, sand mellan tårna och vågskvalp..

  Jenny Lindberg 2016-12-30 23:09:15 http://www.yogaliving.se
  Svara
  • Svar på Jenny Lindbergs kommentar.

   JAAAA TACKSAM varje dag. Vågorna läker mig inifrån och ut. Jag brukar ladda ner vågljud på spotify när jag är hemma… hett tips 🙂

   josefinebengtsson 2017-01-07 09:56:40
   Svara
 • God fortsättning! ❤?
  Pangförkyld här så min yoga har varit meditation ?
  Plötsligt sedan julafton har jag tagit första timmen/timmar på morgonen till meditation och läsning av andlig litteratur. Så underbart!
  Ser frm emot mer fysisk yoga och träning när förkylningen släpper.
  Många kramar och kärlek till er alla! ❤
  Tack så mycket kära Josefine att du har gett mig yogan! ??

  Hanna L 2016-12-27 20:10:29
  Svara
  • Svar på Hanna Ls kommentar.

   MEN ÅH vilken underbar start på dagen Hanna. Yes, ibland är förkylning eller skada nästan bra så att man tar sig tid för saker som man annars kanske inte gör. Massa kärlek till dig. Sååååå fint att du hittat yogan <3

   josefinebengtsson 2017-01-07 10:00:21
   Svara
 • Hela december har jag hängt med i Yogobes julkalender. Roligt att testa nya pass, gratis. Jag vrider, sträcker och stretchar flera gånger om dagen. Allt som känns bra i kropp och själ. Ibland blir det även meditationer. Viktigast är dock att stanna upp och andas. Något jag påminner mina kollegor om. Ett par djupa andetag gör skillnad.

  Anna 2016-12-25 15:36:33 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Men åh va härligt. Älskade deras kalender också, värsta bästa idéen. Precis, lite andetag då och då under dagen gör underverk. Stor kram till dig. Tack för delning

   josefinebengtsson 2017-01-07 10:01:29
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!