Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yoga på allt för hälsan

Yoga på Allt för hälsanAllt för hälsan Yoga på Allt för hälsan

YEAH! Igår höll jag yoga på Yogomove och ALLT FÖR HÄLSAN. Intensivt men galet kul. Hade tre klasser under dagen, två stycken i en stor lokal, vilket var kul. Massa hög musik :-).

 

Den tredje klassen hade jag ute på mässan, mitt bland folk (se bilderna nedan) vilket var lite speciellt men vi körde med ögonbindlar hela tiden så gick bra.

 

 

allt för hälsanallt för hälsanallt för hälsanallt för hälsan

Mellan klasserna passade jag även på att gå på ett underbart yogiskt träningspass med härliga Erika Kits Gölevik – så kul. Det var också fint att gå runt och mingla med alla härliga från yogobe.

 

WIHOOO – diggar verkligen en mässa som denna fylld av hälsosamma grejer 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Josefin,
  längtar efter att åka iväg en längre tid och yoga. Försöker må bättre här hemma men det går inte så bra. Min problemen skulle ju finns kvar när jag kommer hem, men det skulle nog vara en välbehövd paus.
  Har försökt så länge för att må bättre så börjar bli frustrerad av att må såhär. Den frustrationen hjälper mig ju inte, den bara tar energi. Jag tänker så mycket på hur jag ska må bättre att jag tillslut varken vet ut eller in. När jag var i Bretagne insåg jag många saker som hjälpte mig på vägen, så kanske kan en resa igen få mig att se klarare i min situation – när jag kommer ifrån vardagen.

  Undrar därför om du har något tips på var man kan åka, antingen via ett företag eller till en trygg plats dit jag kan åka själv? Vill vara borta tre-fyra veckor egentligen, och bara fokusera på att andas, yoga, äta bra, sova bra. Men det känns också läskigt att åka iväg själv och vill inte åka för långt, så har du något tips?

  Funderar också på Bretagne eller Biarritz nästa år, finns det en chans att ni kör längre än en vecka nästa år?

  Lisa 2016-11-29 21:52:35
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Heeeeej fina du! Åh glad jag blir av att höra från dig. Jag förstår dig och känner med dig. Hmm…när jag känt sådär genom åren har jag ju åkt till Indien (där vi ska ha retreat nu), det har blivit som en trygg plats för mig. Men finns ju ställen över allt – det kan ju vara i en mysig stuga i naturen i Sverige också. Men det där med att åka iväg själv och bara få vara en stund tycker jag är så läkande. Ja, kom kom till Bretagne. Vi kör hela juli där :-). <3 <3 <3

   josefinebengtsson 2016-12-01 12:44:40
   Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Något jag behöver lösa är också pengarna. Eftersom jag är sjuk kan jag inte jobba än, så jag har bara sparpengar. Så att åka iväg länge vet jag inte hur jag ska kunna, har du någon tanke?.. Kram

   Lisa 2016-11-29 22:12:01
   Svara
   • Svar på Lisas kommentar.

    Förstår! Indien är ju billigt. Eller typ åka och jobba på någon yogastudio i utbyte mot mat och boende 🙂

    josefinebengtsson 2016-12-01 12:45:24
    Svara
 • Hej! Jag undrar om ni fortfarande åker till Costa rica i vinter?? Är så sugen på att åka dit! Kram

  Jeanette 2016-11-29 13:55:06
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Heeeej Jeanette! I vinter har vi fokus på Khola Beach, vi tänkte först köra båda men jag kan ju inte dela på mig så i år blir det fokus på Indien :-). Santa Teresa där vi var förra året är magiskt men passar inte helt att hålla yogaretreat på då det är vådligt mycket folk framförallt runt jul/nyår. Jag gillar mer att hålla retreat på ett lugnt och avskilt ställe som Khola Beach. Vore jättekul att ha dig med på en resa såklart. KRAM

   josefinebengtsson 2016-12-01 12:34:31
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!