Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yoga med Odd Molly

Yoga med Odd Molly

WIHOOO! Häng på detta magiska yogaevent på Odd Molly den 2a december kl 07.45. Först kör vi Flow och sen äter vi mysig frukost ihop. Allt är ”for free” och du får dessutom en härlig present från dem. Först till kvarn. Se mer HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Helena,
  Jag förstår dig till 100%. Förra gången vi körde ett liknande event på vår butik på Täby Centrum kunde man boka plats igenom att OSA. Denna gången testar vi detta upplägg med först till kvarn på plats. Jag tar med mig din feedback för kommande events och ser över möjliheterna att fortsätta variera uppläggen framöver så alla ska få en chans att delta. Stor kram!

  Siiri 2016-11-30 13:49:38
  Svara
 • Hej! Fantastiskt roligt med dessa hörliga events! Blir dock lika ledsen varje gång jag ser att det är first come first served. Jag har en bebis hemma som jag behöver ordna barnvakt åt, vilket jag glädeligen skulle göra för att kunna delta. Dock är det inte riktigt värt det för mig när jag riskerar att inte få plats, jag kan liksom inte vara där supertidigt för att köa iom att jag först måste resa ett par mil för att lämna vår lilla kille. Det blir praktiskt omöjligt för mig att delta. Tråkigt! Förhäoppningsvis kommer det något event med annat upplägg i närtid 🙂

  Helena 2016-11-29 09:17:02
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Jag förstår dig helt Helena. Åhhhh! Ska kolla med Siiri här om hon vet hur bokningsläget är :-). Om vi skulle kunna styra en plats åt dig :-). STOR KRAM

   josefinebengtsson 2016-11-29 10:44:41
   Svara
 • Tjihuuuuu!!

  Kommer bli BÄST!! <3

  Siiri 2016-11-28 14:29:27
  Svara
  • Svar på Siiris kommentar.

   JAAAAA längtar! Vet du om många osat att de kommer? Spana in Helenas kommentar här, går att boka plats? :-). KRAAAAM

   josefinebengtsson 2016-11-29 10:45:20
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!