Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Längdskidor & vinterbad på Hellasgården

längdskidor och vinterbad hellasgården

YEAY! Igår drog jag och Peter ut till Hellasgården och åkte längskidor, bastade och vinterbadade. Så underbart uppfriskande.

 

När jag kom hem från Indien hyllade jag Stockholm. Först var så härligt med snö och kylig luft. Men allteftersom dagarna gick upptäckte jag hur min energi började dala, hur jag blev tröttare och tröttare. Jag ville gå och lägga mig vid 20-tiden, sov gärna i 12 timmar om natten och tog en powernap på eftermiddagen. Jag lyssnade på kroppen, lät den sova men det hjälpte liksom inte. Jag var fortfarande helt slut. Tänkte att det var jetlaggen eller att det kanske måste vara så i november?!

Processed with VSCO with g3 preset

I söndags började jag dessutom känna mig riktigt klaustrofobisk i stan. Saknade solen, barfota livet och framförallt att få vara utomhus. Allt mörker, kyla, snö som gjorde att jag var tvungen att hålla mig inne. Jag insåg dock ganska snart att den tanken faktiskt inte var sann. Det krävdes bara lite mer av mig för att lyckas få en dos med natur varje dag. Härhemma är det ju liksom inte bara att öppna upp dörren till sin bungalow och hoppa i havet. Här gäller det att ta på sig fem lager med varmaste kläderna och hitta ett sätt att ta sig bort från staden till naturen. Igår tog vi tag i oss själva – letade fram varma kläder, gjorde en termos med varm choklad på havremjölk och drog ut till vackra Hellasgården. Där blev det några timmar med längsskidor följt av bastu och vinterbad. Eiiiiihhhh. Känns mig levande igen!!!!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Låter supermysigt!

  Ida L 2016-11-16 18:21:10
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   JAJAJAJA…så härligt att fånga sista snön innan den tinade bort. Nu ska jag ut och leka i skogen 🙂

   josefinebengtsson 2016-11-17 11:58:09
   Svara
 • Inner peace and how to find it.. ❤️️

  Siiri 2016-11-16 14:30:44
  Svara
 • Åh vad jag blir avundfrisk på snön? Älskar att åka längdskidor men här i Strömstad fick vi ingen snö? Tur jag har kallbad och bastu iallafall?? Kosa dig med snö och bad? Kramar Jane❤️???

  Jane 2016-11-16 10:36:22
  Svara
  • Svar på Janes kommentar.

   Tack! Älskar att du också är en badnarkoman… det är ju sååååå galet härligt att doppa huvudet kallt ibland!!!

   josefinebengtsson 2016-11-16 16:14:00
   Svara
 • Vad underbart det låter. Även jag som inte alls gillar längdskidor blev sugen på att ge mig ut på en tur!

  Janina 2016-11-15 19:52:47 http://www.dietiststudent.com
  Svara
  • Svar på Janinas kommentar.

   Jaaaa, det var så härligt att få vara i naturen. Njuta av snön istället för att beklaga sig över den när man knappt kommer fram i stan. Rekommenderar verkligen! Finns att hyra därute.

   josefinebengtsson 2016-11-16 16:15:11
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind