Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Älskade papaya

papaya

Jag älskar PAPAYA!!! Förutom att jag diggar den härliga smaken (I Know, den är inte för alla!) så är det den bästa medicinen för min mage. Papayan innehåller nämligen grymma enzymer som hjälper till att bryta ner maten ordentligt. Om maten är färdigsmält är det också lättare för tarmen att fånga upp alla nyttiga näringsämnen. Även alla härliga fiber i papayan hjälper magen att göra sitt jobb. Förutom det så är det tydligen så att papaya skapade långsammare tillväxt hos en mängd olika tumörer. YEAH!

 

I Sverige blir man ju dock ruinerad av att äta för mycket papaya så får passa på i Indien.

 

Att mixa papaya & lime är det bästa juicen jag vet! MUMS.

 

För fler ljuvliga juicer spana HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Visste inte det om papayan. Så synd att frukt ska vara så dyrt här. Det är ju fantastiskt gott och välgörande.
  Jag är också nyfiken på vilka utbildningar som finns. Jag åker gärna nästa sommar på en månad intensiv 200h. Vet du någon sådan?
  Må så gott. Ses på Yogomove.
  Kram!! ✨
  @yogini.elena

  Elena 2016-11-04 02:15:27
  Svara
  • Svar på Elenas kommentar.

   Hello Elena. Jaaaa mums men I know, så synd att Papaya är galet dyrt hemma. Fattar inte det! Papaya är ju ofta billigare än både banan och mango utomlands. Någon borde ta tag i importen där. Typ styra fryst papaya :-). Åh kul att du vill gå utbildning. Hmmm…finns mängder med bra. Kolla så att de är med i Yoga Alliance. Och även vilken yogaform du gillar. I Sverige finns inga intensiva vad jag vet om men utomlands finan ju många. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2016-11-06 17:18:42
   Svara
 • Plus att papaya ör vatabalanserande ❤️❤️❤️ Kan du typ skicka några hit typ nu!! ??? Kramar och kärlek hoppas du mör bra!

  Jessica 2016-11-03 20:08:28
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   <3 <3 <3 Jaaaaaa också väldigt väldigt bra. Speciellt när man reser och behöver få Vatan att chilla ner lite :-).

   josefinebengtsson 2016-11-06 17:20:43
   Svara
 • Hej Josefine!
  Jag är i full gång med att undersöka olika yogainstruktör utbildningar. Det känns som en djungel och det finns så mycket att välja på. Skulle inte du kunna göra en liten guide på vad man bör tänka på när man väljer utbildning tex certifiering etc. samt om du kan berätta lite om vilka utbildningar du gått och kan rekommendera. Om det känns som att ett inlägg på bloggen skulle vara för mycket reklam eller vinklat får du gärna maila mig på susanna.blixt@gmail.com. Dina bilder ser så härliga ut. Här hemma är höstlöven ungefär lika orangea som din juice=) Kram

  Sanna 2016-11-03 15:11:09
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Heeeeej Sanna! Ahhhh va kul att du vill utbilda dig. Skrivit lite om det här http://josefinesyoga.metromode.se/2016/03/20/vilken-yogalararutbildning-ska-jag-ga/ Fråga gärna mer! Och jag kan skriva ett till inlägg om detta, får mycket sådana frågor. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2016-11-06 17:23:44
   Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Är också nyfiken❤️ Nyfiken på Yin kundalini och sup❤️

   Jessica 2016-11-03 20:06:49
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!