HELLO KHOLA BEACH

15 khola beach23

God morgon från drömska Khola beach i mitt älskade Indien.

 

Häromdagen, köpte jag som sagt spontant en biljett till Indien. Egentligen hade jag inte tänkt åka hit förrän i december när våra retreat med Yogiakademin börjar här men Indien-suget blev för stort så jag kunde inte hålla mig! Tänkte hänga här i typ två veckor. Södra Goa har varit mitt vinterhem de senaste fyra åren. Det händer något med mig när jag kommer till denna plats, jag blir liksom harmonisk på nolltid.

 

Jag flänger ju och far världen över men det är så underbart att vara här  och bara ha lite egentid. Jag älskar Stockholm också men på något sätt kan jag inte låta bli att säga JA till allt kul som händer i stan. Det slutar därför ofta med att jag gör lite för mycket för att jag älskar det – håller klasser, events, går på möten etc. Jag har blivit bättre på att säga NEJ och koppla av även i stan (tränar varje dag) men jag har inte helt hittat fram än så tills dess behöver jag åka iväg ibland för att hitta tillbaka till mig själv.

 

Nu ska jag göra lite andning och yinyoga på stranden – WIIIIEEEEE!

 

Kärlek till er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Det gjorde du rätt i! Vilket ställe – det ser så orört ut. Som att du är den första människan där ?

  Maria Gelderman 2016-10-16 19:20:03
  Svara
 • Åh! Njut… ?

  Ann-Charlotte 2016-10-16 17:38:13 https://www.instagram.com/bycharma/
  Svara
 • Ser underbart ut. Jag räknar dagarna tills det är min tur att besöka Goa och Indien för första gången. 27 nov åker jag till Palmgrove Beach resort och yogar med Karin. Njut!

  Magdalena 2016-10-16 17:36:02
  Svara
 • Njut ?? Visst är hösten fin med sina färger men när jag ser dina bilder väcks mitt sommarbarn till liv ❤️ Vata mår bäst i sol och värme ☀️ Det blir en utmaning att följa dig ?❤️?

  Jessica 2016-10-16 16:45:28
  Svara
 • Det ser makalöst underbart ut! Vill ha sol NU! Kram

  Nellie Rolf 2016-10-16 16:03:51 http://www.minvardagshalsa.se
  Svara
 • Vad fint att du lyssnar på dig själv och tränar på att sätta dina gränser. Jag håller på att träna på samma sak. Har kanske inte möjlighet att åka till Indien just nu. Men jag kan ändå träna på att hitta mina stunder. Den här helgen har varit så, ett hål att andas i och hitta mig själv. Eller, egentligen, just nu har jag faktiskt kommit på hur förvirrad jag är. Jag tappar bort mig själv då och då. Då behövs ännu fler av de stunderna då jag bara möter mig själv. En resa vore helt perfekt, men den dagen kommer också. Kramar till dig ?
  @yogini.elena

  Elena 2016-10-16 15:18:23
  Svara
 • Vad underbart att åka dit och få lite egentid och avkoppling med massa yoga!! Måste åka med er i framtiden!!!

  Ida L/ @im_healthyenergy 2016-10-16 12:39:16 http://www.nouw.com/my_journey
  Svara
 • Ser så härligt ut! Vill också, måste nog helt enkelt boka in en resa med er dit 🙂

  Emma 2016-10-16 11:24:05
  Svara
 • Åh så underbart för dig! ? Så tacksam för allt du gör! Många kramar!

  Hanna L 2016-10-16 10:48:26
  Svara
 • Ser så härligt ut. Njut!

  Malin / @nilamyoga 2016-10-16 10:47:54
  Svara
 • Låter magiskt! ??

  Siiri 2016-10-16 10:37:01
  Svara
 • Kosa dej och ta vara på dig själv❤️ Älskar dina fantastiska utmaningar som du bjuder på och all din energi och otroliga engagemang i alla fina inlägg som du lägger ned stoor möda, tid och kraft på att engagera dig i till var och en??❤️❤️❤️ Har precis gjort din 60 min yogaflow på Yogobe som jag tycker så mycket om! Börjar känna mig fri i min kropp för allt skräp jag samlat under alla år av nedtryckning av MIG, för att vara alla andra till lags och hjälp. NU kommer MIN tid och Yogan hjälper mig enormt?? Och dina utmaningar har givit mej en enorm glädje i vardagen som jag tappat under utbrändheten, men nu är jag på väg… till att bli mig, Jane, den jag var menad att bli!
  Återigen TACK Josefine för det du ger MIG❤️❤️❤️??
  Ha det nu riktigt underbart i det sköna vädret och ta vara på dig❤️?? Kramar Jane

  Jane 2016-10-16 10:28:32
  Svara
  • Svar på Janes kommentar.

   Allt detta kan jag hålla med om. Jag vill också komma dit någon gång.

   Hanna 2016-10-16 13:37:35
   Svara
  • Svar på Janes kommentar.

   Men Åhhh tack till dig Jane. Blir så rörd och glad av att läsa. Ni alla inspirerar mig något enormt. Tack. ❤️

   josefinebengtsson 2016-10-16 12:32:24
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!