Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Semester i Portugal

Semester i Portugal Semester i Portugal

Efter ”hårt” jobb i Bretagne och ett intensivt bröllop är det dags för mig att ta lite semester. Några dagar av att bara vara i Portugal. Första gången för mig i Portugal så mycket att upptäcka… men kände verkligen kärlek direkt. Så himla härligt land. Underbara människor och vacker natur. Älskar också att det är kallt i havet – behöver kyla ner skallen lite mellan varven i denna hettan. Åh vi spanar faktiskt efter ett ställe här till Yogiakademin, så håll utkik :-).

 

Efter intensiva perioder som när jag haft massa retreats och varit omgiven av människor länge så är jag alltid lite speedad… på ett härligt vis men jag vet också att det kommer en dag då jag är redo att bara ligga ner, inte göra någonting och bara vara ensam. Snart så snart men först njuter jag av min speed och energi :-).

Semester i Portugal Semester i Portugal

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så härligt det ser ut, jag hoppas att min ledighet ifrån jobbet sammanfaller med era resor med yogaakademin snart! Sen väntar jag också på ett helg-retreat i Göteborgs/Halmstadstrakterna 😉 Stor kram

    Ida L 2016-07-31 07:24:06
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!