TACK TACK TACK!

Tack

Sparade en sak som jag är sååååå tacksam för…ni som hänger här på bloggen, läser, yogar, mediterar och kommenterar. Ni inspirerar mig varje dag med era kloka, äkta, öppna och ärliga ord. Jag blir ofta rörd och tårögd bara av att gå in och läsa era kommentarer. Så himla vackert. Så himla coolt att yogans uråldriga budskap kan spridas på detta sätt, det var mitt hopp då jag började blogga men trodde inte att det skulle funka såhär bra.

 

TACK TACK TACK!

 

För er som var med i ONLINE YOGA RETREATET så kommer jag imorgon att lotta ut en vinnare av en prenumeration på Yogobe. För dig som inte hunnit göra alla dagar så kanske du hinner idag :-).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Love updating my style as often as possible – I mean as soon as the new season is out. But, I also feel that when it comes to the latest fashion releases and trends, designers are still doing.Anyway, I feel that in 2022 we’ll see short, sheer, and second-skin garments making a sexy comeback.

  Svara
 • Tack för dina inspirerande ord!

  Sandra Leone 2016-07-24 09:31:51 http://lingers.blogg.se
  Svara
 • Tack för en inspirerande blogg!
  Jag får alltid ett leende på läpparna och massor av tankar i huvudet.
  Att våga dela med sig och inspirera kräver stort mod. Tacksam för alla tips, idéer och tankar. Glädjen och modet smittar av sig 🙂

  Anna 2016-07-21 13:19:12 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Jaaaaa kul att du läser. Såååå himla fint att läsa allas kommentarer håller verkligen med dig. Magi att det går att sprida äkthet och förståelse på detta vis.

   josefinebengtsson 2016-07-21 18:56:55
   Svara
 • Tack!! Jag har älskat alla dagar av yogan. Efter att ha deltagit i meditationsutmaningen var jag ”redo” att våga mig på yogan. Att ha haft möjligheten att köra online är perfekt, när en som jag, är ny till yoga och vill känna på hur det känns i sin egen vrå. Känner mig redan mer ödmjuk inför mig själv, lugnare i kropp och själ samt återfått inspiration till livet efter varje gång jag yogat. Det har även fått mig motiverad till löpning igen. Löpning utan prestation, bara springa fritt i naturen. I framtiden vill jag åka på ett retreat men fram tills dess kommer jag förhoppningsvis fortsätta med yogan. Är så tacksam att jag hittat till din blogg!!

  Karin 2016-07-20 14:04:55
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Åhhhh blir helt varm i hjärtat av att läsa din kommentar sååååå fint att du yogar. ❤️❤️❤️❤️

   josefinebengtsson 2016-07-21 18:54:39
   Svara
 • Tack själv! Och tack alla som delar med sig av sina tankar, känslor & erfarenheter genom kommentarsfältet <3

  Victoria Warg 2016-07-20 10:43:26
  Svara
 • Ja det har verkligen varit fantastiskt och väldigt öppnande för mig att testa yin, blivit jätte intresserad och vill veta MERA MERA ❤️ Det hjälper att komma in på sitt inre, sina känslor, vad man själv vill och inte andra. Jag märker när jag talar med andra, hur jag faktiskt fått något slags inre lugn och att även andra vill lyssna och frågar kring yogan, meditationen. Det finns en nyfikenhet på det där äkta och det känns så vackert. Även fast jag inte vet vilka ni andra är, bara Josefine genom bilder på blogg och instagram så känns det som att vi är tillsammans, vi gör detta tillsammans även om utförandet är på egenhand. TACK ✨?✨ / Hanna

  Hanna 2016-07-20 10:12:24
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   JAAAA det är så himla fint. Kul att du hittat Yinen också – vi ska precis köra ett 2 h linpass i skuggan här i Bretagne 🙂

   josefinebengtsson 2016-07-20 12:08:31
   Svara
 • Tack tack tack själv❤️
  Du är så inspirerande och glädjande att följa???

  Jane 2016-07-19 22:08:36
  Svara
 • Tack! Har verkligen älskat din online retreat och meditationsutmaningen innan den. De har verkligen hjälpt mig att komma ner i varv, finna ett inre lugn och få bort stresstankar och ohälsosamma tankar som att man inte duger. Stort tack Josefine <3

  Ida L 2016-07-19 22:08:33
  Svara
 • ❤❤❤

  MissL 2016-07-19 20:12:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!