Somrig chia smoothie

Nyttig Bowl

Snart så snart åker jag till Bretagne! Har ganska mycket dator jobb att stå i innan avresa vilket betyder att jag behöver små kickar i form av smoothies :-). Dagens mellanmål bestod av en egen-komponerad Chia Smoothie. Så god, somrig och väldigt mättande!

 

Recept

1 msk chiafrön som legat i havremjölk i minst 15 min

1 avokado

1/2 papaya

1 msk tahini

1 dl spenat

ca 2 dl mandelmjölk

1 tsk riven ingefära

 

Toppa gärna med torkade kokosflingor, nötter eller frön.

 

För fler smoothies spana HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Mums!! 🙂

  Malin Brinde 2016-06-30 22:05:53 http://nouw.com/malinbrinde
  Svara
 • Hej!
  Nu när du ändå nämner Bretagne… kommer du att vara instruktör på Costa Rica i vinter? Jag ville så gärna åka i vintras och går och drömmer om att få åka den här säsongen. Jag har också en annan fråga: Kombinerar du yogan med någon annan träningsform? Jag har för mig att du skrivit att du tidigare sprang mycket, men hur ser det ut idag? Inspireras så mycket av din blogg så fortsätt med det du gör!!

  Sanna 2016-06-30 15:12:57
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna! YES – kommer vara både i Indien & Costa Rica i vinter. KOM, KOM! Precis jag sprang galet mycket för några år sen – http://josefinesyoga.metromode.se/2015/10/08/var-jogging-min-yoga/. Men numera är det mest bara yoga, dans & shaking :-). Jag kan få för mig att springa ut en runda i skogen ibland vilket är härligt också men min kropp mår inte bra av för mycket jogging har jag märkt. Tack för fina ord -så härligt att du läser Sanna!

   josefinebengtsson 2016-07-01 12:32:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!