Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Somrig chia smoothie

Nyttig Bowl

Snart så snart åker jag till Bretagne! Har ganska mycket dator jobb att stå i innan avresa vilket betyder att jag behöver små kickar i form av smoothies :-). Dagens mellanmål bestod av en egen-komponerad Chia Smoothie. Så god, somrig och väldigt mättande!

 

Recept

1 msk chiafrön som legat i havremjölk i minst 15 min

1 avokado

1/2 papaya

1 msk tahini

1 dl spenat

ca 2 dl mandelmjölk

1 tsk riven ingefära

 

Toppa gärna med torkade kokosflingor, nötter eller frön.

 

För fler smoothies spana HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Mums!! 🙂

  Malin Brinde 2016-06-30 22:05:53 http://nouw.com/malinbrinde
  Svara
 • Hej!
  Nu när du ändå nämner Bretagne… kommer du att vara instruktör på Costa Rica i vinter? Jag ville så gärna åka i vintras och går och drömmer om att få åka den här säsongen. Jag har också en annan fråga: Kombinerar du yogan med någon annan träningsform? Jag har för mig att du skrivit att du tidigare sprang mycket, men hur ser det ut idag? Inspireras så mycket av din blogg så fortsätt med det du gör!!

  Sanna 2016-06-30 15:12:57
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna! YES – kommer vara både i Indien & Costa Rica i vinter. KOM, KOM! Precis jag sprang galet mycket för några år sen – http://josefinesyoga.metromode.se/2015/10/08/var-jogging-min-yoga/. Men numera är det mest bara yoga, dans & shaking :-). Jag kan få för mig att springa ut en runda i skogen ibland vilket är härligt också men min kropp mår inte bra av för mycket jogging har jag märkt. Tack för fina ord -så härligt att du läser Sanna!

   josefinebengtsson 2016-07-01 12:32:33
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow