Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Overnight Oats

Overnight Oats

Varje morgon i Bretagne bjöd kära Johanna på Overnight Oats till frukost, det är som en raw och kall gröt. När jag var 18 år och bodde i Australien åt jag det varje morgon men sen dess har jag liksom lite glömt bort det. Så gott, nyttigt och dessutom galet enkelt att göra. Det man gör är att hälla vätska (någon form av mjölk eller äppeljuice) över gryn (exempelvis havre) och låt det stå över natten. På morgonen kan man garnera med bär eller frukt. Bästa frukosten och mellanmålet! Det finns massor av recept men här har jag valt ett galet gott från Johanna.

 

Recept (för 4 personer)

4 dl havre, ris eller kikärts gryn/flakes (de två senare om du diggar glutenfritt!)

6 dl vätska, mandel eller kokos mjölk

1 tsk kanel eller

1 tsk kardemumma

 

MUMS!!!!

För mer goda frukostar, smoothies och mellis – kolla HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Home
    Jannike Ebbing
    Mode
    Paulina Forsberg
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Mode
    Mathilda Weihager
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Hälsa
    Sassa Asli
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Fannie Redman
    Hälsa
    Jenny Sunding
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson
    Hälsa
    Joanna Swica
    Lifestyle
    Marie Serneholt
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Mode
    Emma Danielsson
    Lifestyle
    By Momo
    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Man
    Niklas Berglind