Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lek, allt är en lek

P1010931

Lek

God morgon!

 

Landat i vackra Encinitas i Kalifornien. En dröm. En lek. Bor på en klippa med utsikt över Pacific Ocean vars konstanta vågljud liksom lugnar hela mitt väsen.

 

Började dagen med att bara sitta och överblicka en horisont som aldrig tycks ta slut. Så närvarande i kroppen med vartenda andetag. Jag lever. Jag känner. Ena sekunden en oändlig glädje, andra stunden tårar som jag tillåter rinna. Det är vackert.

 

Insikten som alltid träffar mig som ett slag in i själen när jag är på retreat och kan ta ett steg bort från detaljerna i min ”verklighet” är att ALLT ÄR EN LEK. Jag lever en gång i denna kropp så det är FAN läge att ta till vara på varenda stund. Skratta. Dansa. Leka. Andas. Njuta.

 

Det är så lätt att bli slav under den där To-Do listan. Glömma att leva. Fastna i stress, prestation och seriositet istället för att vara i stunden. Jag blir besviken på mig själv att det händer så lätt. Det spelar ingen roll hur många timmar jag mediterat, hur länge flightmode har varit påslaget – när datorn öppnas och mejlkorgen är full av olästa mail är det en konst att stanna kvar i hjärtat och kroppen. Vet inte om det ens är möjligt. Kanske är det ok att vara i huvudet ibland men för mig är det nog för idag. Dags att swisha om till Fightmode, slå igen datorn och istället hoppas ner för LEK i de läskande vågorna. Wieeeeeehooo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Men shit vilken inspirerande blogg du har!! Jag är SÅ glad att jag hittat den! 😀
  Jag älskar att du skriver om alla sinnesstämningar, på så vis blir det så äkta och så himla nyttigt! Jag får massor av tips och idéer till hur jag kan se på livets alla sidor!
  TACK! 😀

  Lollo 2015-11-01 09:30:25
  Svara
  • Svar på Lollos kommentar.

   Åh tack för att du säger det Lollo. Verkligen kul att höra att du läser och får inspiration. 🙂 Ha en underbar dag. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2015-11-01 22:15:16
   Svara
 • Tusen takk 🙂 Ja Eckhart Tolle har jeg lest super bra böcker! Jeg skal sjekke ut de andre jeg ikke har lest.

  Jeg er så glad for at det kommer flere blogger som er mer REAL, som kommer fra hjertet. Takk igjen for at du inspirerer og deler med deg.

  Ha en super fin dag!!

  Patricia 2015-10-28 08:38:49 http://lifeindetailblog.com
  Svara
 • Jag blir virkelig rörd av dina fina ord 🙂 Er så bra å få lese om alt det fine du skriver 🙂

  Jag undrar om du kan rekommendera några must reads yoga books?

  Tusen takk fina du.
  Ha det så kult med surfingen och yogan.

  Love, P.

  Patricia 2015-10-27 11:49:51 http://lifeindetailblog.com
  Svara
  • Svar på Patricias kommentar.

   Åh fina du. Tusentack. Så glad att du läser och inspireras.

   Mina favvo böcker som hängt med mig i flera år är ”The Power of Now” och ”A New Earth” av Eckart Tolle. Sen diggar jag ”The Secret” och även många böcker av Byron Katie och Osho. Klassiker, så kanske har du redan läst dem? Säg till i så falla så får du fler tips :-). LOVE!

   josefinebengtsson 2015-10-27 18:43:30
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!