Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Full av kärlek, tom på ord

kärlek

Kärlek

Kärlek

Efter timmar av dans, meditation, tystnad, skrik, gråt, skratt och annan galenskap är det med ett översvämmande hjärta men utan röst och svullna knän som jag lämnar Sunrise Ranch i Loveland (yes, det är namnet på staden!), Colorado.

En vecka i kroppen och framförallt i hjärtat. Ett ärligt möte med mig själv, med naturen, med andra människor och med något som är mycket större än oss, något som vi nog aldrig kan förstå.

Jag vill kunna överföra min upplevelse till dig men bättre än såhär har jag tyvärr svårt att formulera mig just nu. Det kommer säkerligen fler ord senare när jag smält denna vecka som snarare känns som en livstid.

Någon förvarande mig om att ett ”Life-changing experience” väntade… och utan att veta än så är min känsla att detta blir sant även för mig.

Path of Love, jag är förevigat tacksam.

Nu är jag på flygplatsen för att snart lyfta mot San Diego. Dax att leka med underbara Peter och härliga surfgänget…wieeeeee!

PS. Ligan i säkerhetskontrollen misstänkte mig just för att vara hög…men mitt sinnestillstånd har uppkommit utan minsta droppe vin eller andra substanser.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Låter magiskt bra✨?Tack för att du delar med dig av så mycket. Jag är oerhört glad och tacksam över det.????Ärligt så bad jag om ”mentorskap och vägledning”i mitt liv… och plötsligt dök du upp och kommer med det ena efter det andra… tack!✨?

  Lisen 2017-08-22 22:23:15
  Svara
 • Åh kärlek fina ❤️❤️❤️❤️ Njut i vågorna och berätta gärna mer! ???

  Jessica 2017-08-18 09:33:40
  Svara
 • Det är så surrealistiskt för mig att det finns de (du) som reser över världen och går på retreats. Det låter magiskt!!!! När jag var 20+ skulle det liksom inte vara ett alternativ öht. Så många måsten. Surfa här, retreats där – så kan man ju inte göra?!?! Plugga, jobba osv, sånt måste man göra. Allt är inte kul. Så har mitt liv varit mkt. Drömmar är till för att drömmas. Därför är jag såååå imponerad, lite avis men mest lycklig över att de finns de som LEVER LIVET. det är aldrig försent…. jag vill också. Den största framgången är att leva sitt liv på sitt eget sätt ❤❤❤. Tack för att du inspirerar så otroligt mkt!!!!

  Yogahills 2017-08-18 07:06:42
  Svara
  • Svar på Yogahillss kommentar.

   Tack fina du! Hmmm… för mig har det liksom inte varit något val. Jag provade att leva den andra extremen ganska tidigt i livet – med massa plugg, prestationsångest och även en del fest. Men LÄNGTADE alltid efter något mer, något annat… så när jag väl fick känna på en magisk liten droppe av meditation så fanns det inget stopp… jag ville bara ha MER. Känns som du är påväg dit nu med?! 🙂 <3 <3 <3

   josefinebengtsson 2017-08-18 11:57:54
   Svara
 • Hej Josefine,

  tack for din harliga blogg – superinspirerande och arlig! Jag ar nyfiken pa vilken kurs du gick pa Sunrise Ranch? Jag bor i NYC och har letat efter ett bra retreat for att jobba pa min oppenhet och formaga till karlek. Vore supertacksam om du kan tipsa vart du var!

  Tack!
  Erica

  Erica 2016-03-16 17:24:49
  Svara
  • Svar på Ericas kommentar.

   Heeeej Erica! Blir så glad att höra att du läser. Jajaja… Path of Love är MAGI. Gå kursen (pathoflove.net). Och hittar du inga bra datum för POL så kan jag verkligen rekommendera Sunrise Ranch (sunriseranch.org) om du hittar en annars kurs där – så mysigt och vackert ställe. KÖR :-). Stor kram

   josefinebengtsson 2016-03-16 22:03:10
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!