Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Är det viktigt att kolla nyheterna?

Hej fina ni. En liten hälsning från min lilla paradisstrand… långt långt borta från staden och bruset. Njuter av att leva i denna lilla bubbla. Vet knappt vad som händer i världen…  har liksom inte kollat nyheter sen jag kom hit.

Inser mer och mer att det är mer hållbart att leva såhär, att jag ändå inte kan ta in alla intryck från världen utanför. Skrev lite mer om detta på min instagram häromdagen, läs gärna nedan! Vad tycker du? Finns det en anledning till att ha stenkoll på alla detaljer av det som händer eller är vi inkapabla att ta in det i alla fall?

Spending almost half a year here on this small hidden beach – together with the moon and the sun, the waves and the wind, the trees and the wild animals. We could call it a safe loving yogi-bubble, faraway from the pain and craziness of this world.

 

Actually, I haven’t watched the news in months so on a detailed level I have no idea what is going on… but on a general level, I know it’s still a lot of weird and bad things happening. Some say, it’s egoistic to “hide” like this but I haven’t found a way to live and share from an open heart, and at the same constantly hearing about the chaotic state of this world. It is too painful to feel the truth everyday…when watching the news I am sad for days. 

 

Is there a way to stay in the heart and be updated about the news? Or do we automatically close down in order to survive? Do we need to know everything? Do you think I am hiding from the “real” world or is this actually the only way to be able to make real changes in this world? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Det är lite som ett tvåeggat svärd. Å ena sidan vill man veta vad som händer i världen, så att man förstår varför vissa saker sker och för att bli allmänbildad. Men å andra sidan är det sååå mycket negativt och det är inte bra för hälsan att läsa och se så mycket dåligt.

  Jag brukade läsa rätt mycket tidigare, men har dragit ner på det för mycket. Politik, krig och katastrofer blir för mycket för mitt lilla hjärta att ta efter ett tag.

  Jag ska genast gå in på Instagram och läsa ditt inlägg 🙂

  Ha en bra onsdag!!

  Agnes 2019-01-23 08:19:39 https://modesalongen.se
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Tack agnes för dina kloka ord. JA, det är en klurig situation. Vissa saker måste vi ju veta, så svårt att dra gränsen och inte bli slav under nyheternas alla detaljer. KRAM

   josefinebengtsson 2019-01-25 09:29:19
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!