Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gott nytt år från mitt paradis

Gott nytt år från min favvo plats!!!! WOW. Älskar älskar älskar att få leva såhär med naturen. Just nu är livet härligt. BALANS mellan egentid och väntid, mellan att undervisa och gå på klasser, mellan lek och dyka djupt, mellan flightmode och datortid, mellan vila och dans, mellan tårar och skratt,  Eiihhhhh…. Tacksam,  tacksam, tacksam just nu. Massa kärlek från Khola Beach

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Trillade in på denna härliga blogg – Jag har blivit helt frälst i Yoga senaste tiden och här fick man mycket inspiration. Tackar!!

    Martin 2019-01-23 01:54:56 https://xn--knstd-hra2k.se/
    Svara
  • Åh vad jag längtar tillbaka när jag ser bilderna…. får hålla mig till Bretagne 🙏🥰

    Maria 2019-01-02 18:59:12
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!