Drömboende i Goa

Hej kära ni! Nu kom jag just till Stockholm, mysigt med lite kyla men drömmer mig redan lite tillbaka till barfotalivet i Indien. Sista tiden var jag i norra Goa, gick en massagekurs och hade magisk semester med Martina och Mattis. Vi bodde på världens mysigaste ställe som heter Palm Grove Beach Resort

WOW, säger jag bara. Skulle kunna stanna där förevigat. Jag har ju tillbringat mina åtta senaste vintrar i Indien men visste inte att det fanns ett så här vackert ställe i Goa. Fick verkligen känslan av att komma hem, kanske för att inredningen och hela resorten är en mix av indisk och skandinavisk stil, precis så som jag vill ha det. Lyxigt på ett enkelt sätt liksom. Givetvis är det också ägt av en svenska som verkar ha en otrolig känsla för design.

Det finns två delar av resorten, ett som är lite enklare, där olika (ofta svenska yogalärare) brukar hålla retreats och sen andra sidan som är ett lite lyxigare resort med AC och grejer. Vi bodde på båda sidorna. Det ligger på en strand som heter Ashem beach, som är himlamysig. Mycket mer liv och rörelse än vad jag är van vid från södra Goa men så härlig energi. Hit kommer jag igen!!!

Foto: Mattias Forssblad

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!