Har du behov av egentid?

Under de senaste dagarna har min längtan efter egentid börjat komma upp. Hur mycket jag än älskar det så kan det vara intensivt att hålla retreat. Och hur mycket jag än älskar teamet och kan vara mig själv med dem så är det som att min kropp och själ ibland skriker efter att få vara helt helt själv. Utan att känna in någon annans energi. 

Igår tog tag i det och såg till att jag fick egentid. Det vackra är att det kan räcka med bara några timmar eller en dag. Flyttade till ett eget rum och bara hängde där. Redan efter en yogasession och en timmes meditation hade jag fullkomligt landad DÄR. Eller snarare HÄR i mig själv. Dagen bestod sen av många timmars meditation, yoga och shaking men jag har även gått vackra promenader, läst OSHO och umgåtts med naturen. 

Jag vill inte leva såhär alltid men några timmar eller dagar då och då skapar verkligen magi för min själ. Det är som om jag hittar tillbaka till det som är på riktigt, till det som betyder något EGENTLIGEN. När jag varit i stan, för mycket online eller bland människor för länge så förlorar jag min riktning. Mitt fokus är utåt istället för inåt. Jag snöar in mig på småsaker. En tomhet uppstår. Jag är inte längre kapabel att ge till någon annan. Min kreativitet försvinner. Med andra ord, jag tappar bort mig själv och med det också meningen med allting.

Nu har jag dock lärt mig att det inte krävs mycket för att känna mig levande igen. I sådana lägen behöver jag bara några meditationer och lite egentid för att komma tillbaka till min fulla potential, min energi och kreativitet. Känna mening igen.

Så tackar för detta. Nu är jag redo att möta människor igen. 

Vi är mig olika här, jag kan vara avis på de människor som inte behöver då mycket space, som liksom får energi av att hänga med människor men börjar acceptera hur jag är. Inse att jag nog inte kommer förändras när det kommer till denna aspekt. Att jag nog är och kommer förbli åt det introverta hållet. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Candy Riddles is an absolute delight for word game enthusiasts with a sweet tooth! This game adds a delectable twist to the classic word puzzle genre, making it both fun and challenging.

  Candy Riddles 2023-10-31 12:07:01 https://uvdown.com/
  Svara
 • BTS Heardle is not just a game; it’s an auditory adventure for music lovers! This unique twist on word games is an absolute delight for fans of BTS and music enthusiasts alike.

  BTS Heardle 2023-10-29 10:19:47 https://uvdown.com/
  Svara
 • The scenery here is really beautiful, I especially like watching the sunset here

  retro bowl college 2023-10-07 04:25:41 https://wordhurdle.co/retro-bowl-college
  Svara
 • I learned a new thing and i have got it, thanks..!!

  contexto 2023-07-26 09:53:44 https://contextogame.io
  Svara
 • Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks! https://accounts.binance.com/sk/register?ref=OMM3XK51

  binance odkazov'y bonus 2023-06-26 07:50:05 https://accounts.binance.com/sk/register?ref=OMM3XK51
  Svara
 • You there, this is really good post here. Thanks for taking the time to post such valuable information. Quality content is what always gets the visitors coming.

  Rainbow Friends: Chapter 2 2023-06-20 09:44:29 https://rainbowfriendschapter2.com/
  Svara
 • Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/sk/register?ref=B4EPR6J0

  binance odkazov'y bonus 2023-05-09 11:28:44 https://accounts.binance.com/sk/register?ref=B4EPR6J0
  Svara
 • I constantly read the smaller articles as well as clarify their motives, and that also happens with this article!Bomber Top Gun Jacket Tom Cruise G-1 Flight Leather

  Svara
 • God has been showing me this message in several ways recently.Thank you for sharing it, too.I think I say it each time I leave a comment, but your writings are so relatable and very encouraging, thank you!Congratulations on your beautiful grandbaby!And hope your father is doing better.

  gate io websocket 2023-01-11 11:55:21 https://www.gate.io/signup/612995
  Svara
 • I found this post very exciting. I am also sending it to my friends to enjoy this blog.

  Yellowstone Merch 2023-01-05 07:15:53 https://www.celebsmoviejackets.com/yellowstone-merch
  Svara
 • google

  draconiangabby 2022-11-16 08:15:39
  Svara
 • comprare patente originale.
  comprare patente di Guida

  Duarte 2022-10-25 19:32:51 https://comprarepatenteregistrata.com/
  Svara
 • Your post is very helpful and information is reliable. I am satisfied with your post. Thank you so much for sharing this wonderful post.
  Yellowstone Merchandise Rip

  Andrew Mark 2022-08-16 10:11:37
  Svara
 • I constantly read the smaller articles as well as clarify their motives, and that also happens with this article!Bomber Top Gun Jacket Tom Cruise G-1 Flight Leather

  Jhon Micheal 2022-06-03 19:26:36
  Svara
 • Very nice article, I enjoyed reading your post, very nice share, I want to twit this to my followers. Thanks!.

  Svara
 • Thanks for the nice blog. It was very useful for me. I’m happy I found this blog.Beth Dutton Costume

  Mike Rooney 2022-04-30 12:59:38
  Svara
 • sw

  de 2022-03-20 11:20:55 http://gomogroup.com
  Svara
 • Härligt.
  Jag gillar att du umgås med naturen. Låter så starkt.

  Under stora delar av min uppväxt har jag sett mig själv som extrovert. Nu börjar jag uppskatta det introverta mer och mer. Speciellt sen jag fick barn och tystnaden är något som inte finns i överflöd varje dag. =)

  Hasan Fransson 2018-11-16 11:50:35 https://www.raqs.nu/hasan-fransson
  Svara
  • Svar på Hasan Franssons kommentar.

   Hejsan! Tack för delning. Förstår att tystnaden kan vara klurig att få till med barn. Men fint att du försöker ge dig själv det. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2018-11-19 09:51:11
   Svara
 • Mina favoritårstider, vackra foton, jag får många fina minnen.
  Tack för inlägget. 🙂

  Sommar & Vinter 2018-11-10 02:32:16 https://poddmap.com/sv/podcasts/sommar-and-vinter-i-p1
  Svara
 • Jag har fått så många tecken på att jag borde göra ett vipassana retreat i Ödeshög. Jag har läst om alla inlägg det på din blogg och varit på väg att anmäla mig två gånger men fegat ur. När jag träffade en gammal kompis för några helger sedan började hon (utan att veta att jag vill dit) berätta om sin kollega som varit i Ödeshög och lovordade det. Sen i måndags när jag fick skjuts hem av en kille från min salsakurs helt randomly börjar berätta om hur ett meditationsretreat ändrat hans liv. Jag tänkte för mig själv ”är det Ödeshög så kan jag inte ignorera tecknen längre.” och naturligtvis var det vipassana…
  Nu sitter jag hör livrädd för vad det skulle kunna innebära, men också helt inställd på att jag inte kan blunda för vad universum uppenbarligen vill att jag ska göra. Förlåt för lång utläggning, men kände att detta var rätt forum för meditationsskräcken som schemat 10 dagar x 10 timmar kan ge…

  Marina Linder 2018-11-07 17:53:14
  Svara
 • Vackert, innerligt inlägg. Tack för att du delar med dig.

  Jag känner verkligen igen mig i det du skriver, för jag är som du en introvert person som får energi från det inre, egentid och lugnet. Jag försökte i många år leva upp till den extrovert jag önskade och lurade mig själv att jag var. Ville vara den där partajande, supersociala, utåt-personen som får massor av energi från andra. Har varit besviken och rent ut sagt elak mot mig själv, för att jag inte lyckats leva upp till det idealet. Men eftersom att jag någonstans alltid har strävat efter att vara sann mot mig själv, så har jag nu insett att jag länge tryckt ner den jag faktiskt är. Har förlåtit mig själv för det. Jag är en introvert, och det är något jag ganska nyligen kommit fram till. Och jag förstår det nu – att det är inget som helst fel på mig och jag duger och är okej precis så som jag är. Jag föddes så här. Det är inte alltid enkelt – blir ibland missförstådd, och så tycker många att jag är konstig och komplicerad.

  För att avrunda här nu så är vi introverter fantastiska och så otroligt viktiga i den här världen! Det sägs att västvärlden består av majoritet extroverter, och det är lätt hänt att drunkna i denna högljudda extroverta värld som en introvert. Speciellt när den extroverta typen är den som hyllas och anses vara det eftersträvansvärda. Men åt skogen med det! Att vara sann mot sig själv och leva på det sätt som känns rätt och som man mår bäst av – finns det något viktigare?

  Fint att du kommit till insikt och att du börjar acceptera dig själv för precis den du är.

  Introvertinnan - En högkänslig introverts bekännelser 2018-11-06 16:11:29 http://introvertinnan.se/
  Svara
  • Svar på Introvertinnan - En högkänslig introverts bekännelsers kommentar.

   TACK TACK TACK för dina klocka vackra rader. Åhhhh. Så mycket daning i det du skriver att jag får gåshus. Känns som att det ”ser” så mycket bättre ut att vara den där extroverta. Om jag inte får landa i tystnad i min energi då och då går jag sönder. För oss introverta är det så viktigt att se det, att kämpa för att få det. För tyvärr kan man ju behöva slåss lite för att få till det där med egentid. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2018-11-19 09:55:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!