Morgonritual i Indien

Hello! Trivs lite för bra här så glömmer bort att jag har en blogg. Nu kommer en liten update i alla fall. Lever lite av mitt drömliv just nu. Bor i en magisk bungalow precis vid strandkanten, yogar, leker, mediterar, undervisar, badar, myser, glider runt med min vespa dagarna långa.

 

Det enda jag brukar sakna när jag är i Indien är att få göra min egna spirulina smoothie på morgonen. Nu har jag flirtat med kockarna så jag får fri tillgång att låna deras kök… YEY.

 

Nu ska vi fira att vi haft vore 40 h tystnad mer att sjunga mantran. Wieeee! Typ favvo stunden på varje retreat. Skriver mer senare (ska försöka att minnas bloggen!).

 

KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!