Retreatbubbla i Bretagne

 

Heeeeeeeeeej käraste ni!

 

Checkat ut lite från datorn senaste dagarna för varit sååå närvarande här i Bretagne. Märker hur lycklig, lugn, harmonisk, tacksam jag blir bara av att stänga av mobil och dator.

 

Vi har precis startat upp vårt första retreat här på slottet i Bretagne så jag har haft fullt upp att göra, allt ifrån att bära sängar, städa yogamattor, välkomna gäster, hålla klasser etc. men trots att jag på ett vis jobbat från morgon till kvällen så känner jag mig påfylld. Älskar att jobba när jag slipper datorn…hihi! Men nu sitter jag i slottsparken i solen och öppnat datorn för första gången på en vecka så känns ok…när jag får vara utomhus.

 

Så galet tacksam för alla ni som varit med i utmaningen. Blir både varm i hjärtat och rörd av att läsa era sista delningar. WOW alltså. Håller på att ta fram förslag på vinnare med yogobe och stadium så vi återkommer om det inom kort.

 

Skriver mer snart men WOW är sååååå galet tacksam idag för att få jobba med något jag älskar och tror på så mycket. Tack för att ni är med mig här.

 

Varma sommarkramar fåra Bretagne <3

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!