Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Retreatbubbla i Bretagne

 

Heeeeeeeeeej käraste ni!

 

Checkat ut lite från datorn senaste dagarna för varit sååå närvarande här i Bretagne. Märker hur lycklig, lugn, harmonisk, tacksam jag blir bara av att stänga av mobil och dator.

 

Vi har precis startat upp vårt första retreat här på slottet i Bretagne så jag har haft fullt upp att göra, allt ifrån att bära sängar, städa yogamattor, välkomna gäster, hålla klasser etc. men trots att jag på ett vis jobbat från morgon till kvällen så känner jag mig påfylld. Älskar att jobba när jag slipper datorn…hihi! Men nu sitter jag i slottsparken i solen och öppnat datorn för första gången på en vecka så känns ok…när jag får vara utomhus.

 

Så galet tacksam för alla ni som varit med i utmaningen. Blir både varm i hjärtat och rörd av att läsa era sista delningar. WOW alltså. Håller på att ta fram förslag på vinnare med yogobe och stadium så vi återkommer om det inom kort.

 

Skriver mer snart men WOW är sååååå galet tacksam idag för att få jobba med något jag älskar och tror på så mycket. Tack för att ni är med mig här.

 

Varma sommarkramar fåra Bretagne <3

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack själv för utmaningen, gav mig så otroligt mycket. Har gjort som du och checkat ut från sociala medier, sååå skönt. Blir så närvarande och närmare hjärtat ?

  Tack igen för ditt engagemang.

  Svara
 • Så vackert !
  Och jag tycker du gör helt rätt som checkar ut lite då och då,
  det borde fler göra oftare för att orka vara närvarande i livet.
  Keep´on spreading the love.
  //Sussie

  Sussie Nyström 2018-07-06 12:21:49
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!