Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Heart to heart – WHO am I?

 

If I changed my name, if I forgot my story, if I sold my clothes, if I burned my passport, if I left my friends, if I changed my body, if I stopped working, if I cancelled my retreats, if I stopped doing yoga, if I cancelled this Blog account….
???
What would be left?
???
Who am I?
???
Who are you?
???

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Josefine! Jag har en fråga som jag skulle bli väldigt glad om du svarade på. Jag har under en längre tid känt av att jag går runt och bär på en klump i halsen. När jag faktiskt ”känner in den” känns det som att det sitter en hel del sorg samlad där. Detta påverkar mig väldigt mycket och jag känner nu att jag behöver få hjälp att lösa detta. Så har du några tips på övningar som kan få den här klumpen att försvinna/lindras? Stora kramar

  Johanna 2018-02-10 20:07:36
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej fina du. Låter som en blockering i femte chakrat som kan uppstå exempelvis av att vi inte utryckt vår sanning fullt ut. Kanske håller saker för oss själva eller inte säger klart och tydligt det som finns inom oss. Sjunga mantran, skulderstående/matyasana är några övningar som kan hjälpa. Mem framförallt se om du behöver säga något till någon eller världen ❤️❤️❤️

   josefinebengtsson 2018-02-16 11:36:34
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!