Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Älskar smoothies

I samarbete med Naked. Ni som känner mig eller läst min blogg ett tag vet att jag älskar smoothies. Oavsett var jag är i världen dricker jag minst en om dagen, gärna direkt efter min morgon yoga.

 

När jag är i farten och inte kan mixa mina egna så har min favvo juice i alla år varit just Naked Juice. Älskar smaken men såklart också att deras juicer innehåller härlig färsk frukt och grönt . Därför är jag väldigt glad för detta samarbete.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Juice är gott, men jag tar mig sällan tid till träning…

  Therese 2018-03-20 19:44:45 http://nouw.com/wallmobacken
  Svara
 • Hej Josefin. <3

  Jag återkommer till din blogg emellanåt, när livet tillåter. Jag vill bara säga TACK TACK TACK! Vet inte om du minns, men för att göra dig påmind så skrev jag en kommentar här på bloggen för snart två(!) år sedan. Det här inlägget kommenterade jag: http://josefinesyoga.metromode.se/2016/03/16/vad-ar-meningen-med-livet/. Och här skrev du ett svar i form av ett inlägg och delade dina tankar: http://josefinesyoga.metromode.se/2016/03/17/ar-det-viktigt-att-ha-en-examen/.

  Som sagt, TACK. Vad som hände sedan var starten på ett äventyr! Jag beslutade mig för att, efter ett års studier vid universitet, ta ett uppehåll och sabbatsår. Jag började jobba samma sommar för att ha råd med resor och eventuell yogautbildning. Hade inga konkreta tidsplaner utan lät liksom "livet leda mig", eftersom allt kändes så himla rätt. Senare under hösten vändes allt lite upp och ner eftersom det dök upp en person, på samma jobb, som idag är min pojkvän. Jag har alltid sett mig som en "självständig" person som inte behöver någon annan för att bli lycklig och, som sagt, så hade ju jag planerat att följa och utforska min spirituella väg helt på egen hand. Men så blev det inte och jag tror att det såklart fanns en mening med det. Grejen är, att den där känslan av att bli "vägledd av livet/universum" höll i sig fram tills strax efter att vi två blev ett par (hur mycket jag än försökte trycka undan kärlekskänslorna till en början så gick det inte, det var bara så magiskt att vi ens träffades då vi båda kommer från helt olika städer – jag från Västkusten och han från Stockholm – så det fanns inget annat). Vi jobbade kvar i några månader. Han hade planer sedan tidigare att resa till Syd-/Centralamerika för att öva på spanskan och utforska (precis som jag!). Detta ledde till att vi tillsammans tog vårat pick & pack och reste iväg under våren. Han började sin resa nere i Argentina och jag flög direkt till Costa Rica för att upptäcka på egen hand. Här LÄNGTADE jag verkligen bara efter att få yoga och komma tillbaka till mig själv efter en mer slitsam höst/vinter från jobb och prestationskrav. Efter ett tag kom Jakob upp till Costa Rica och vi bodde under en längre tid i Santa Teresa tillsammans, där vi både surfade och yogade. Det var en fantastisk resa som avslutades på Little Quorn Island i Nicaragua.

  Vi återkom till jobbet under sommaren då vi båda var Teamleader's för en grupp säljare som reste runt i både Sverige och Norge. Jobbade ett tag innan vi tog beslutet att säga upp oss då vi kände oss superklara. Tanken var först att börja studera igen, men vi kom tillsammans fram till att det inte är någon stress. Idag bor vi i de franska alperna där Jakob har ett ställe sedan tidigare, och bara har det väldigt bra. Han får göra det han älskar vilket är att åka skidor och vara omgiven av vita bergstoppar, och jag får massa massa tid till att yoga och försöka lista ut meningen med livet… 😉

  Det som till en början bara var tänkt som ett sabbatsår för min del, har nu blivit till två. Men OJ så mycket jag fått ut av av den här tiden. Jag har liksom upptäckt livet på ett annat sätt och blivit rik på erfarenheter, snarare än kursmaterial. Och mycket är verkligen tack vare att jag, för ett par årsedan, skrev den kommentaren till dig och fick ett väldigt klokt svar. Så återigen – TACK Josefin! <3

  Vad som sker härnäst är att vi båda nu kommer flytta ihop till hösten och börja studera igen. Jag kommer förmodligen fortsätta med ekonomistudierna, alternativt psykologi. Den stora skillnaden nu kommer vara att jag har en mer öppen och avslappnad bild av att studera. Jag har verktyg att ta till, erfarenheter att begrunda mina tvivel på och ett tidsperspektiv. Att studera kan vara ganska avslappnat och fritt ändå! Har också efter den här tiden insett att jag LÄNGTAR efter "vardagliga" rutiner – vilket man som student verkligen kan skapa sig om man vill – efter allt far och fläng. Längtar efter supertidiga mornar, yoga innan "vardagen" tar vid och känna att jag är påväg någonstans igen – men att jag samtidigt alltid är okej oavsett. Och allt detta hade jag aldrig insett om det inte var för att jag där i maj 2016 vågade lämna min "trygghet" som det ju innebar att ha lägenhet och säkert veta att man har livet färdigplanerat ett par år framöver.

  Jag är tacksam att det här – bara nu för en stund sedan – kom tillbaka till mig som från ingenstans (magi) och att jag påmindes om att jag för längesedan skrev till dig! Tack Josefin. Längtar efter att få ta del av din praktik och yoga tillsammans med dig någon dag i framtiden! <3
  KRAM

  Julia 2018-01-22 13:32:06
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   WOW WOW WOW! Tusentack för att du delar med dig av din historia Julia. Så himlavackert. Blir helt varm i bröstet av att läsa. ÅHHHH.Massa massa kärlek till dig <3 <3 <3

   josefinebengtsson 2018-01-22 17:17:48
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!